ירידה בחשק מיני: מה עושים?
רינת
בעיות בסקס ובזוגיות
⌄
שלום רב
אנחנו חברים 3 שנים ויש לנו בעיה בסקס.אני מוכנה לקיים יחסי מין כל יום מבחינתי.....לו אין חשק אפילו לפעם אחת בשבוע, כיף לו לאהוב אותי, ללטף אותי וכו' אך יחסי מין זה דבר שפשוט לא קורה אלא אם כן אני יוזמת. במקרה כזה הוא משתף פעולה אך המין לא מאוד מוצלח. הוא טוען שהוא לא יודע למה זה קורה לו כי הוא מאוד אוהב אותי. כמו כן היוזמה לאינטימיות (כמו חיבוקים, נשיקות ) באה ממני בדרך כלל. ניסיתי להמעיט מהיוזמה ודבר לא עזר. אנחנו כבר כמה חודשים לא שוכבים, זה גורם להמון מתח ביננו.תודה.......
ד"ר אורן חסון
מיניות מופחתת אצל בן הזוג
⌄
רינת יקרה,
לכו לטיפול מיני, כדי להבין מה גורם לפערים ביניכם. למרות אי הנוחות, ולמרות אי הנעימות והחשש לגעת במקומות כואבים ומביכים: אם אתם רוצים זוגיות טובה, אתם חייבים את זה לעצמכם. יתכן בכלל שיהיו גם דברים שאת תצטרכי לעשות כדי להקל עליו ליזוום ולרצות יותר.
א
בעיות בסקס ובזוגיות
⌄
אני חושב שאתם צריכים להחליט יום כן ויום לא מצבי היה דומה לשלך רק שאני גבר זה הורס יותר ואני תמיד רציתי אבל אני מתחשב ואם בא לי אני מאונן כדי לא לפגוע במערכת הנישואים,ואת עוד חברה ולא אישה נשואה עם ילדים,שיהיה לך בהצלחה
כרמית
בעיות בסקס ובזוגיות
⌄
לדעתי יש משהו מעבר.. אני חושבת שזה הזמן לשיחת עומק להבין מאיפה זה בא... כן להציע טיפול ולתת לו להבין שזה מאוד חסר לך