ירידה בחשק מיני: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.07.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
דנה
בעיניין חוסר אמון
27.07.2005 • 19:46

שלום
ד"ר חסוןאני אותה חברה של שירי שמצאה את הקלטות ההומו ססואליות בביתי.בזמנו פתחנו את כל העניין והוא אמר שזה של חבר, כמו כן הוא הודה בפניי שבצעירותו היו לו התנסיות עם גבר אחד או שניים כחלק מהסצינה התל אביבית בא אנו חיים.... זה נשמע טיפשי אבל, פה יש חכאורה יותר סובלנות לכל ההתנסיות למינהן עד זה מגיע אלייך הביתה..היחסים שלנו מדהימים, הוא החבר הכי טוב שלי בעולם, מעולם לפני זה לא האמנתי שאפר לחיות בזוגיות ובחברות כלכך אמיתית.. עד שזה קרה.לכאורה אין לי שוב סיבה לא להאמין בו למעט העובדות. אתמול ישבתי על המחשב הביתי ומצאתי שם תמנות של גברים הומואים. זה מוטט אותי, כששאלתי אותו על כך, הוא אמר לי שלאחורנה הוא הרגיש כי הוא אינו מצליח להרגיש עוררות מינית( אנחנו בתקופה מאוד לחוצה בעבודה.. לקראת פרוייקט גדול, ןהןא גם סובל מעודף משקל..) ולכן שוטט כדי לחפש מה הבעיה ואולי להרגיש עוררות כלשהיא.הוא נשבע לי שזה לא עשה לו כלום- לשמחתו, ואני מרגישה פשוט קרועה.אני מרגישה כלכך שבורה.מה נראה לך? האם יש בו משהו חבוי?

ד"ר אורן חסון
נשמע יותר כמו מבוכה בלתי צפויה
27.07.2005 • 21:08

דנה יקרה,
זה נשמע כמו בלבול שקרה לו, משום העובדה שנעלמה לו העוררות המינית שלו. ומאחר שהוא לא רגיל לזה, הוא חיפש את האשם בעצמו (שאולי יש לו נטיות מיניות אחרות), במקום בתנאים החיצוניים. וכנראה שהוא לא מצא. ואם את קצת מאמינה לו, אז שמחי גם את שהוא באמת לא מצא את הסיבות הפנימיות הללו, והיו מאושרים. בהחלט יכול להיות שאין כאן שום דבר חבוי, ולכן, רק בגלל חשד שאינו ברור להרוס יחסים מדהימים, חבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דנה
נשמע יותר כמו מבוכה בלתי צפויה
28.07.2005 • 12:03

תודה לךעזרת לי מאוד, אני מרגישה הבה פחות חרדה כעת. ויכולה להמשיך הלאה.תודה