מה רוצה האקס? טיפים להתמודדות

תאריך פנייה: 27.07.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אקסית
אקס .
27.07.2005 • 16:25

היתה בנינו אהבה גדולה . רווק + גרושה .הוא עבר לחו"ל לצורך לימודים ומתעתד לחזור בעוד חצי שנה . או שנה וחצי . משהו כזה איני יודעת במדויק .מאחר והוא בישר לי כי יש לו חברה חדשה ( מאוד נהנה לספר דברים קטנים ומרמזים ) ניסיתי להחזירו וכשזה לא הלך . כמובן . חתכתי את הקשר. לא נתתי לו לשוחח עימי . אבל ..הוא ממשיך לחפש אותי . משנה אסטרטגיות חיפוש רק כדי להעביר מסר סתום . ללא מילים .הוא בחור מבריק . אך חסר יכולת תקשורת . בורח מעימותים . בורח משיחות על רגש.לאחרונה אחרי שהוא כבר ממש משנה אסטרטגיות חיפוש שלחתי סימן שאלה(בטח נבהל אפילו פתאום אות חיים ) . רק סימן שאלה . עברו ימים ..........הוא לא ענה .מחקתי לו אפשרות עיקרית להגעה ולהפרעה .מיותר לציין שאני במצב נפשי מאוד לא קל כל החודשים האלה . מתמודדת עם האובדן והפרידה .איני מצליחה להבין מה הוא מוסר לי ...........אתה יכול לעזור לי להבין ?

ד"ר אורן חסון
אקס מיקס דריקס
28.07.2005 • 12:10

אקסית יקרה,
אני לאיודעמה הוא רוצה למסור לך ומדוע, ויכול להיות שהוא פשוט בודק את השטח, מודד את הגבולות שלך, ורוצה לדעת עד כמה אפשר לשמור אותך באש הקטנה הזו לעת מצוא, או אולי רק לצורך האגו שלו. בנתון שהוא חסר יכולת תקשורת, כפי שהגדרת זאת, יכול גם להיות שהוא מכין את הקרקע לחזרה, ולא כל כך יודע איך. אבל אקסית, אם ממילא הוא לא מתאים לך, אז לא מוטב שתחתכי לא רק אותו, אלא גם את עצמך? כלומר, שתתחילי לתכנן הלאה. ככל שתיטיבי לתכנן את עתידך בלעדיו, כך יהיה לך קל לסגור את העניין בראשך, כי עושה רושם שכרגע זו המטלה הקשה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083