ירידה בחשק: מה עושים?

תאריך פנייה: 05.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טל
חוסר חשק מצד אישתי
05.05.2006 • 11:55

אני נשוי 9שנים פלוס שני ילדים .בתחילת נשואינו היה לנו סקס מעולה מלא פנטזיות, בקיצור היה נהדר בארבע שנים האחרונות החשק של אישתי ירד לאפס ולעומת זאת החשק המיני שלי הוא מאד חזק .אני מעולם לא בגדתי בה ,אשתי היקרה טוענת כל פעם שאני יוזם שהיא עיפה כאב ראש ,בקיצור זה לא זה ,בשנים הטובות שבהם היה סקס אני תמיד נתנתי מעצמי כל מה שהיא רצתה אני מאד נהנתי לראות אותה נהנת.גם כיום מבחינתי דבר לא ישתנה .הערה:שאנחנו כן עושים סקס היא נהנת ואפילו מגיעה לאורגזמה .שאלתי היא מה אלי לעשות בשביל להחזיר לה את התאבון כמו שהיה קודם דרך אגב שוחחנו וזה לא עוזר ללכת ליעוץ היא לא מעונינת אנחנובבעיה הצילו.תודה...

ד"ר אורן חסון
להתחיל לבד
06.05.2006 • 12:48

טל יקר,
ברור שמשהו קרה, והשאלה אם זה משהו פיזיולוגי או משהו ביחסים ביניכם שגורם לכך, או אולי שינוי חיצוני כלשהו בך (ובדרך כלל זה לא רק זה, אלא שילוב של זה עם יחסים לקויים). ברור גם שאם תלחץ מספיק חזק, היא תלך ליעוץ. השאלה היא רק מה תהיינה האלטרנטיבות מבחינתה. כלומר, אם תגיד, "אם לא תבואי ליעוץ מיני אני הולך לחפש לי בת זוג לסקס/ עוזב אותך", היא תבוא ליעוץ. הקושי באמירות כאלה הוא גדול, כי אז המחשבה שלה תהייה גם "ואם זה לא יעבוד, אז הנישואים הללו אבודים, כי בשבילו זה תנאי", מה שיכול להרוס את הנישואים בשלב מוקדם. לכן הייתי עושה זאת מאד בעדינות.אבל, אני גם תוהה עד כמה משפיע הלחץ שלך עליה. כי יכול להיות שעצם זה שאתה לוחץ לקיים יחסים באותה מידה מוריד לה את החשק, כדי להגיע לאיזון סביר. ויכול להיות גם שכאשר אתה אומר שהחשק שלה ירד לאפס, אתה מתכוון לזה שהיא מנסה כל הזמן להוריד את המינון, ושבכל זאת הוא משהו כמו 3 פעמים בשבוע. לכן, כדי להבהיר את כל העניינים האלה, אני מציע שתיגש לאיש מקצוע, כלומר, מטפל מיני,גם בלעדיה, כדי לנסות לתת יותר פרטים על הקשרים שביניכם, וללמוד דרך שיחות מקצועיות מה יכולות להיות הבעיות, לפני שתפעיל עליה לחץ בלתי אפשרי, שיזיק לנישואים שלכם מוקדם מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083