ירידה בהתלהבות המינית - מה עושים?

תאריך פנייה: 02.04.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עדידוש
אפשר להחזיר את המשיכה המטורפת???!!
02.04.2006 • 20:02

אני נשואה 4 שנים וחצי. בתחילת הנישואין הייתי נמשכת לבעלי בטרוף כל דבר הכי קטן היה מזכיר לי אותו ומגרה אותי הייתי ממש כרוכה אחריו, עם חלוף הזמן ירדה ההתלהבות הגדולה ונשארה אהבה אמיתית רגועה ומאוזנת.הבעיה היא שלאחרונה כשאנו עושים אהבה, אני מעוניינתלספק את הצורך הפיזי שלי בסקסיותר מאשר מרגישההרגשת משיכה ותאווה אל בעלי. זה מאוד מאוד מפריע לי ואני חושבת שגם לבעלי אומנם מצד אחד הירידה בהתלהבות הגדולה שהייתה בתחילת הנישואין הקלה עליו מבחינות מסויימות, אך עתה גם הוא מרגיש כאילו אינני אוהבת אותו כל-כך...(מה שממש לא נכון אני אוהבת אותו והזוגיות שלנו נפלאה! אלא שוב הכוונה למשיכה מינית)כשאני חושבת על זה פעם שנייה יכולות להיות לכך מספר סיבות אישיות ומשפחתיות מלבד גורם הזמן. אבל שאלתי היאהאם זה בסדר אצל זוגות נשואים ככלל שחיי המין שלהם יהיו לצורך סיפוק פיזי יותר מאשר משיכה עזה לבן הזוג????ובעצם "צרת רבים נחמת שוטים" שאלתי היא: מה לעשות כדי להחזיר את המשיכה המטורפת הזו שוב אם בכלל זה אפשרי???

ד"ר אורן חסון
משיכה מטורפת כנראה שלא תהיה
03.04.2006 • 14:43

עדידוש יקרה,
קודם כל, זה נורמלי שההתלהבות המינית פוחתת עם הזמן. אני לא יודע מה הסובב ומה המסובב, כלומר, אם ההתלהבות משפיעה על ההורמונים, או השינויים בהורמונים עם הזמן משפיעים על ההתלהבות, אבל העובדה היא שהדברים הללו הולכים ביחד. כך שמבחינה זו, את יכולה להרגע, שניכם נורמליים לגמרי, והגיע הזמן שתוותרי על המשיכה המטורפת למען יציבות, ולמען האהבה.אלא שהסיפור שלכם מורכב יותר. פנית אלי בעבר, ויש לכם גם בעיה של טיפולי הפריה, והשמנה שלו, וכן הלאה.יש גורמים נוספים שיכולים להשפיע עליכם. אם יש לכם בעיה ממשית של יחסים, אני ממליץ על יעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדידוש
יש בעייה ממשית??
03.04.2006 • 22:24

דוקטור יקר,
ראשית תודה ענקית מכל הלב על תשובותיך!השאלה שלי מה הכוונהבעייה ממשיתביחסים שמצריכה טיפול? נכון, יש לי קשיים מסויימים בזוגיות שלנו, אבל יחד עם זאת לרוב אני מרגישה שיש בי החכמה והכוח להתמודד איתם. ואם לפעמים אני מרגישה חלשה ובודדה אז ב"ה יש חברות, משפחה והפורום הנפלא הזה להתייעץ ולשפוך ת'לב.

ד"ר אורן חסון
בין בעיה לבעיה ממשית
03.04.2006 • 22:51

עדידוש יקרה,
בעיה ממשית היא בעיה שאת לא מצליחה להתגבר עליה באמצעים סבירים, או כזו שהופכת אותך לאומללה, ושיש דרכים מקצועיות להקל עליך. לפי התאור שלך, את בדרך כלל, כנראה בסדר. כמו כולם, עם עליות וירידות, ומטפלת במצב באופן סביר לפחות. בעיה ממשית תהיה לך אם תרגישי שהצורך הזה במשיכה מטורפת מפריע לך לנהל חיים תקינים, ועלול לגרום לך לנזק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083