בדיקת בן זוג באתר הכרויות
רונית
קשר חדש
⌄
אני בת 47, והתחלתי קשר חדש עם גבר שהכרתי דרך האינטרנט.הקשר בינינו טוב ויש בינינו תקשורת טובה, ואני משתדלת לבטא את עצמי כל הזמן.מה שקורה זה , שנכנסתי לאתר ההכרויות לפני מספר ימים, כדי לראות שוב את הכרטיס שלו, לשם סקרנות, ונוכחתי לדעת שהוא נכנס לאתר. בילינו ביחד סוף שבוע נחמד ומהנה, ובכל זאת נכנסתי היום לאתר מס' פעמים כדי לבדוק אם הוא נכנס לאתר, וראיתי שהוא נכנס לאתר כמעט בכל שעה.האם אני צריכה לחשוב שהוא לא בטוח בקשר שלו איתי ומשריין לו קשרים אחרים כתחליף, או להניח לענין ולהמשיך לזרום בקשר? האם כדאי לי לשוחח עמו על כך?אודה לתשובתך.רונית
ד"ר אורן חסון
והוא ממשיך לבקר באתר ההכרויות
⌄
רונית יקרה,
זה קשר חדש, ואת לא מכירה אותו, ואת האופן שבו הוא חושב. ואולי הוא בכלל נכנס לאינטרנט כדי לראות את הכרטיס שלך, מתוך סקרנות, ובדיוק ראה שאת נכנסת לאתר. הוא היה קצת המום, ולא הבין מה את מחפשת שם, ואז, כדי לבדוק מה קורה ביניכם, הוא נכנס לאתר כמעט בכל שעה, ובכל פעם שהיה שם, ראה אותך. ואולי הוא אפילו התחיל לחשוב שאולי את משריינת קשרים אחרים כתחליף.רונית, הרבה דברים אפשריים. גם מה שכתבתי, וגם מה שאת כתבת. את יכולה לתת לו את הצ'אנס לרצות אותך, ולוותר על קשרים אחרים, ואת יכולה לבחור גם להיות פרנואידית (ואתרי ההכרויות מספקות שפע של הזדמנויות לפרנואידיות), ואת יכולה גם לדבר איתו. מכיוון שאין לי מושג מה עובר בראשו, אני לא יכול לומר לך מה עדיף. הכל אפשרי.