מה לעשות כשגבר נשוי מטריד
אלמונית
לא מצליחה לבחור נושא
⌄
לד"ר חסון שלום.בתאריך 18.3 רשמתי לך הודעה ולא כיבלתי עליה שום תשובה,הרבה דברים השתנו אצלי מאז. התחלתי לקחת את חיי בצורה יותר קלילה, התחלתי ללמוד,הרחקתי את עצמי מי אנשים מזיקים שינתי את הגישה לחיים מי שלילית לחיובית יותר כלומר שהחיים שלי לא נגמרו בגלל מה שקרה עם האדון שהיה לידי.אני אנסה להזכיר קצת במה מדובר, אני בחורה בת 24 ויצאתי 8 שנים עם גבר המבוגר ממני ב11 שנה. לפני פחות מי חצי שנה הוא הפיל תיק כבד עלי שהוא עומד להיתחתן ולפני פחות מי חודש הוא באמת התחתן.באמת היום אני מרגישה הרבה יותר טוב אני מתגברת על הרבה דברים ויודעת שיהיו אצלי עוד מחשולים רבים .העניין הוא שלפני כמה ימים הוא הגיע מול הבית שלי מול החלון שלי, יצעתי אליו בכך מה יש לו לחפש מול הבית שלי וביקשתי ממנו להיסתלק סובבתי את הגב ונכנסתי הביתה חייבת לציין שהרגשתי טוב עם זה שנופפתי אותו וגם לא התרגשתי ממנו. כנראה זה באמת סימן טוב בישבילי?אבל אני פוחדת שהוא יחזור להתריד אותי הוא תמיד אמר גם אם אני התחתן את תהיי איתי כמובן זה לא יקרה אני לא מתקוונת להרוס את חיי עד הסוף. אבל אולי תוכל להציע לי מה לעשות או להסביר איך הראש של אדם הזה עובד.
ד"ר אורן חסון
להמשיך הלאה
⌄
אלמונית יקרה,
הדברים מאד ברורים. הוא התחתן לפני פחות מחודש, ולכן לך אין מה לעשות איתו. זה שהיית ברורה איתו, זה הדבר הנכון לעשות. הוא לא צריך להרגיש אצלך שום היסוס. אם הוא מטריד אותך, זו סיבה לפנות למשטרה, ואל תהססי לעשות זאת.ואל תעסיקי את עצמך כלל בשאלה איך הראש שלו עובד. מבחינתך, זה בכלל לא משנה. זה עיסוק מיותר, שרק יחזיר אותך למקומות לא טובים.