יצירת קשר טלפוני
בת
בת
⌄
ד"ר חסון היקר
שלום,הצעת לא מזמן לעזור לאנשים עם חרדות ואודה אם תייעץ לי מה לעשות.התחלתי תואר ראשון במדעי הרוח והחברה. אין הרבה מה לעשות עם מה שאני לומדת (לא כ"כ ידעתי מה אני רוצה ללמוד) אך אפשר להפוך זאת למקצוע חינוכי למשל, אחרי התואר. למרות שמרבית החומר מעניין אותי אני בהלם מכמויות החומר והקריאה. אני כל הזמן חושבת שלא אספיק הכל. כשאני מול המחשב ללמוד אני נאטמת ואני מלאה חששות שאכשל. בתיכון הייתי תלמידה מעולה אך אני כבר מעל גיל עשרים וחמש וזה רחוק מלהיות תיכון - פה זה לא רק לשנן ולהתבטא יפה. אני מביטה על שאר הסטודנטים, רובים צעירים ממני, וחשה פחות טובה מהם, פחות מלאת התלהבות ואנרגיה, חשה שהם מבינים ורהוטים בזמן שאני רק מקשיבה ונהנית אך מבוהלת ומתקשה ללמוד. אני כל הזמן בלחץ חשה שהלימודים כולאים אותי מבחינת אין זמן לכלום ואני מיואשת ממחשבות כישלון- איך אזכור הכל??? אני אפילו קצת מקנאת כי נדמה שהם ממש מבינים ומנתחים ומעלים מחשבות ושאלות שלא עולות בראשי. אני גם קצת ממורמרת על כמות הקריאה והמטלות יחסית לנושא כ"כ לא פרקטי. בקיצור, מתקשה ומבוהלת. גם לא יודעת איך מתמודדים לימודית.מה אפשר לעשות? בתודה רבה מראש
ד"ר אורן חסון
התמודדות עם לחצים
⌄
בת יקרה,
אנא צרי איתי קשר טלפוני - 050-6000083.