חרדות זוגיות: מה מפריע לך?

תאריך פנייה: 11.11.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אליקו בן 40
נמשך רק לבחורות צעירות ונאות
11.11.2014 • 16:35

אהלן דוקטור.....יש לי בעיה אני נמשך מינית רק לבחורות צעירות ונאות ... כוסיות כמו שאומרים בלשון העממית...הבעיה שאני כבר בן 40 רווק עדיין ומה שהולך בטווח הגילאים שלי אללה יוסטור כמו שאומרים... בחורות מבוגרות, מוזנחות, משמינות, כל אחת מהן סוס מת....ואם כבר מצאת מישהי שמתחזקת את עצמה ונראית במצב סביר אתה רואה עליה שאחרי החתונה היא הולכת להאביס את עצמה עם עוד 25 קילו .....איך אפשר לעבוד עם זה אני שואל אותך ? אני על שוקת שבורה

מישהי
נמשך רק לבחורות צעירות ונאות
11.11.2014 • 17:31

האם לבחורה אין שום ערך בעיניך פרט למראה החיצוני שלה? היית פעם בקשר רציני?

ד"ר אורן חסון
להפסיד את הרכבת
12.11.2014 • 16:38

בן 40 יקר,
ואני תוהה למה זה מפריע לך שאתה כך. אולי התשובה היא כי אתה מבין כי עבור בנות עשרים, אתה סוס צולע (טוב, הייתי די חייב לומר זאת, בגלל האנלוגיה שנתת של השוקת השבורה). ואמשיך להשתמש עוד רגע בקו המחשבה שלך: האם למישהי בת עשרים וחמש, קל יותר להסתכל עליך ולראות איך תיראה בגיל ששים, מאשר לראות זאת בבן שלושים? אני לא יודע. אולי כן ואולי לא. אתה הוא שהולך לכיוון מחשבה שכזה. אבל איך אתה יכול לדעתמה יהיה אחרי החתונה? איך אתה יכול לדעת שזה יקרה דווקא למישהי שיותר קרובה לגילך מאשר למישהי שצעירה יותר? - אתה מנחש בעיקר משום שאתה חרד שזה מה שיקרה.אתה מבין שיש לך בעיה, כי זה מה שכתבת. אני מניח שהבעיה היא הקונפליקט בין החרדות והחששות שלך, ובעקבות כך המשיכה או העדר המשיכה שלך, לבין הרצון והמשיכה של הצד השני - של נשים בנות עשרים פלוס קצת, שעוד מעט אולי תאבד אותו לחלוטין. וגם אם תתאהב בך צעירה ויפה בת 25, מה תעשה איתה עשר שנים אחרי? כי אז הרי היא תהיה בגיל שאתה מתעב. אז יש לך בעיה. וחלק מהבעיה, כפי ששאלה מישהי, היא שאתה מסתכל על נשים במימד אחד בלבד, ולכן מתקשה להימשך, שלא לדבר על להתאהב, בחוכמה ובחוכמת החיים שיש לאשה בוגרת יותר. ואני לא יודע, אולי דווקא הם הדברים שמפחידים אותך באשה, ולכן אתה מעדיף להישאר רק עם הנעורים והמראה החיצוני.אם אתה מרגיש שאתה הולך ומפסיד את הרכבת, ואתה רוצה לעלות עליה, אולי כדאי שתלך לטיפול ותנסה להבין. אחרי הכל, מאחר שהרכבת כבר יצאה מהתחנה, היא מאיצה והולכת, וככל שיחלוף הזמן כך תצטרך לרוץ מהר יותר כדי לתפוס אותה בזמן.שאלת, ועניתי עם כל מיני הנחות יסוד שאני לא יודע אם הן נכונות. בדוק אותן, ובעיקר, בדוק למה זה מפריע לך. אולי דרך זה תקבל תשובה לשאלה מה אתה אמור לעשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083