יצירת קשר חדש - מה לעשות?

תאריך פנייה: 31.12.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונן
re: לדעת לקחת או לצפות לקבל?
31.12.2005 • 01:07

תגובה למכתב:http://www.starmed.co.il/Forum/Msg/892765ד"ר חסון היקר,שוב תודה על התגובה. אני חושב שתיארת נכון את הבעיה שהעליתי במכתב. ואני חושב שעד כה בחרתי להתעלם מהעובדה שהדבר נובע מחוסר הניסיון שלי, מכיוון שאין לי ניסיון בקשרים ארוכי טווח - אך בהחלט היו לי מפגשים עם בחורות שהובילו למפגשים מיניים - אף פעם הדבר לא נמשך מעבר לקטע מיני וגם לא רציתי בכך.בקשר למקרה הנדון, כמו שכתבת בהחלט לא ידעתי לקחת, גם כשהתנשקנו הדבר היה ביוזמתה ולא ביוזמתי, עד כה הייתי בטוח שאני משדר כי אני מעוניין, והנחתי כי היא יודעת את זה, והיא קובעת את הטון. האם זאת הנחה מוטעית? לא רציתי שזה יהיה עוד סטוץ, ולכן פחדתי ליזום מחשש להרוס.מאז המכתב האחרון, המצב נשאר פחות או יותר כשהיה - נפגשנו פעם נוספת לפרק זמן מאוד קצר במהלך העבודה. ודיברנו פעם נוספת בטלפון - שיחה שלא הובילה לכלום. אני מרגיש שהיא איבדה עניין, האם עלי לנסות להחיות את הקשר? ואם כן איך? או שעלי ללמוד מהטעות הזאת, להניח לקשר שגוסס גם ככה למות, ולתת לעצמי להמשיך הלאה - דבר שאיני יכול לעשות במצב הנתון?תודה מראש,רונן.

ד"ר אורן חסון
פוחד ליצור קשר חדש?
02.01.2006 • 02:16

רונן יקר,
ההנחה שהיא יודעת שאתה מעוניין, ולכן היא זו שצריכה לקבוע את הטון, היא אכן הנחה מוטעית. בדרך כלל נשים מעדיפות שאתה תיזום.אני לא יכול להגיד לך אם עליך לנסות ולהחיות את הקשר, ובעיקר לא כשאתה כותב שאתה מרגיש שהיא איבדה עניין. אני לא יכול להגיד לך את זה, כי אני לא יודע אם גם עכשיו אתה לא מוותר מוקדם מדי. אבל בכל מקרה, אם אתה מנסה, ואם היא מוכנה להפגש איתך,כדאי שתתחיל ליזום אתה את המגעים ביניכם.אבל שוב הצלחת לבלבל אותי בסוף המכתב שלך: אתה שואל אם עליך להניח לקשר ולהמשיך הלאה, אבל באותה נשימה אתה אומר גם שאתה לא יכול לעשות את זה. את מה? לעזוב אותה?- בטח שאתה יכול אם אתה רוצה. כמעט עזבת אותה גם כך. להמשיך הלאה? מדוע - כי אתה פוחד ליצור קשר חדש?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083