יציאה בשאלה והתמודדות עם המשפחה
תהילה220
כשבן הזוג מגיע מרקע אחר....
⌄
שלום
למומחים העונים.אני ובן הזוג שלי יצאנו כ 7 חודשים.מתוכם רוב הקשר גרנו יחד.כעת נפרדנו לפני מס' ימים (בגלל מריבה די שטותית, שנגע לנושא יחסי המין בינינו)הוא סירב לגמור בפנים על אף שאני כן רציתי כי אין שום בעיה בכך כייון שיש לנו אמצעי מניעה (פחד שלו).לבסוף שנינו נשארנו לא מסופקים וכעוסים. ואני שהרגשתי שסוף סוף אני מצליחה להיות מסופקת(מה שלא תמיד קורה) התאכזבתי ובלהט הרגע אמרתי דברים קשים כמו אתה מניאק! אני שונאת אותך! איזה 0 יצאת וכו.חברי לא הגיב על דבריי ואמר שאם כ"כ רע לי אקח את חפציי ואעזוב.הוא החל להוציא את החפצים ואף פיזר שקיות מסביבי.לבסוף לקחתי את דבריי על אף שהתנצלתי על הדברים הפוגעים בטלפון בע"פ ובהודעת SMS הוא סרב לפתוח דיון וטען שהחלטתו הינה סופיתבמהלך הפרידה הוא אמר שהוא לא בנוי לזוגיות הנה הוא ראה וזה לא עשה לו טוב(על אף שבהרבה רגעים ומקרים הוא כן הודה שהרגיש מאושר.טען שכרגע הוא רק רוצה להיות לבד ואת השקט שלו.הוא טען שהוא חושב מהראש ולא מהלב, ביקש שלא אחכה לו. כיוון שהוא אדם רציונלי,שרגיל לחיות לבד וצריך את השקט שלו. ולא מסוגל לחיות עם עוד מישהו.יש לו בעיה וסיכמנו שהוא ייחל ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי לדבר על הדברים שבפנים ועל האורח חיים שהוא מגיע ממנואני הייתי חילוניה בשנותי הצעירות לאחר מכן חזרתי בתשובה היום אני מגדירה עצמי מסורתית.\הוא מגיע מעולם חרדי סגור ביותרלעולם לא היתה לו כתובת לפנות אליה והוא חי בזכות עצמו בלי לדבר על כלום עם אישהוא עצור ומאופק ולא חושף את רגשותיו.אנחנו מרבים לריב הרבה אני מודה שאני לא טיפוס קלאני אובססיבית ורכושנית ורבה איתו אפילו על פרטים קטנים אני מנסה להשתנותאבל כמה שהוא אומר לי צאי עם חברות אני בוחרת להישאר בבית ולא לבלות במחיצתןהסברתי לו שככה זה זוגיות תמיד יש מריבות וחיכוכים ואי אפשר תמיד תמיד להיו מאושר אמר שזה לא מתאים לו ושלא צריך שיאהבו אותו(לראשונה הוא הרגיש זאת כאשר פגש אותי)אני שבורה ומיוסרת הוא גם טוען שלא מעוניין להיא ילדים ולא רואה עצמו מתחתן(הוא לא רוצה המשכיות ולא מוכן לקחת אחריות על גידול ילד שמא יקרה לו דבר כמו שקרה לו עצמו שלילד יקרה משהו יהיה לו רע והוא לא ידע זאת לא יחוש בכך.האם יש לנו עתיד?\האם אוכל להחזיר אותו אלי?איך פותרים את הבעיות הללו וברור שיש בעיותאך גם יש אהבה גדולה מ2 הצדדיםהוא חכם ויפה ויש לו נשמה טהורה ואני לא רוצה לוותר עליו ועל הזוגיות הנפלאה הזאת.לתשובתכם אודה,
תהילה220
שכחתי לציין פרט חשוב
⌄
הבחור יצא בשאלה לפני כשנה וחצי שנתיים. ומשפחתו אף אינה יודעת זאת כיום הוא אדם חילוני לגמרי, אך עדיין נאלץ להתנהג כחרדי לעיתים כאשר מגיע לבית הוריו.