יעוץ זוגי: חילוקי דעות כלכליים

תאריך פנייה: 16.01.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ו.א.
המשך הודעה מצטערת זה נשלח באמצע
16.01.2010 • 10:24

כפי שציינתי קודם לכן המשכנתא שברשותינו חזרה החודש ובישוב שבו אנו גרים קיים חוב מאוד גדול.אציין ואוסיף כי בעלי אבא טוב לילדים אפילו מאוד ומידי, הוא הגיע ממשפחה שנפרדה, יחסיו עם אביו הם יחסים מאוד מעורערים, מהלך הגירושין לא קל עבורו אבל הפעם הוא זה שהחליט ולא אני. כל הנסיונות שלי לראות אם הוא מצטער ולראות איזשהי דרך להביא אותו לידי כך שהוא טועה ושהחשיבה שלו אינה נכונה לא עולים בטוב.גם המצב שבו אני כרגע בהריון בחודש מתקדם לא מוסיף. אני מפחדת להתגרש מהסיבה של הקשיים. אך איני רוצה להישאר מחוסר הברירה.כאשר אני מניחה את היתרונות מול החסרונות היתרונות עולות בהרבה, אך החסרון הגדול הזה של הבזבוזים לאחרונה יכולה לתת לסירה המשפחתית שלנו לטבוע ואשר ממנה אין דרך חזרה.מה לעשות, זקוקה דחוף לעזרה, אני בשיא תקופתת המבחנים שלי ולא יכולה כלל להתרכז, הבית נמצא במתחים מיותרים.אודה על עזרתכם המהירה.ו.א.

ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי, ואתמול
17.01.2010 • 00:15

ו. א. יקרה,
לפי תאורך את נשואה לגבר שאינו אחראי כלכלית, ומכאן נובעים חילוקי דעות רבים ביניכם. בזה, לצערי, לא אוכל לסייע לך במסגרת הפורום, מאחר שסביר שאתם מדברים על כך שנים, את היזלת על כך נהרות של דמעות, ושניכם שפעתם הרים של כעסים, כך שכמה מילים שלי אליך, לא יועילו.הבעיה העיקרית שלכם היא שלא הצלחתם לדבר ביניכם ולהגיע להסכמות. הוא, ללא ספק, לא הקשיב לחרדות שלך ולהבין את משמעות מעשיו לתחושת חוסר הודאות שלך ולתחושת חוסר השליטה שלך על גורלך ועתיד ילדייך. את, כנראה, לא הצלחת לשמוע מהם הצרכים שלו, ולכן הוא מוציא אולי יותר ממה שהיה מוכן להתפשר עליו איתך, לו היית מקשיבה לו והולכת לקראתו.התוצאה הבלתי נמנעת היא ריסוק.אני רואה תקווה בדברייך שהוא "אבא טוב לילדים אפילי מאד ומדי". יתכן שיש תקווה. אבל אתם זקוקים ליעוץ זוגי, ודחוף. נכון שזו הוצאה נוספת, אבל כנראה שווה, כי כל מה שתעשו עולה כסף, ואולי יותר.ואני לא בטוח שאני איש בשורות לגבי תקופת המבחנים שלך. מה שלא תעשי עכשיו יהיה סוחט רגשית, ולכן על חשבון השקט הנפשי שלך בתקופת הבחינות. שוב, אני ממליץ דחוף על יעוץ זוגי, ואולי הורדת חלק מהאחריות מכתפייך תתן לך מספיק שקט להסתדר עם הבחינות. אולי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ו.א.
יעוץ זוגי, ואתמול
17.01.2010 • 08:13

ראשית כל תודה על תשובתך המהירה, אני אנסה להביא לידי כך שהוא כן יסכים לתהליך של יעוץ זוגי מה שהוא לא מוכן לשמוע כלל וכלל, אולי אם אני אביא את זה מהמקום שלי שאני זקוקה לעזרה זה יעזור להביא אותו לבאר, אני מקווה שהוא ירצה גם לשתות ממנה.תודה על ההקשבה והעצה.יום טוב.ו.א.

ד"ר אורן חסון
בהצלחה!
18.01.2010 • 09:52
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083