אהבה עצמית: מציאת זוגיות ראויה
אני רעה
בגידה!
⌄
שלום.
אני ממש מקווה שתוכלי לעזור לי כי אני ממשיכה לעשות רק שטויות בחיים שלי.אני בחורה בת 30,יש לי חבר לעבודה בן 29 נשוי שנתיים כמעט ואבא לילד.אני מכירה אותו 8 שניים מתוכם הוא חיזר אחרי 3 שנים ובשנה האחרונה אנחנו בקשר זוגי מיני מלא! הוא טוען שהוא אהב אוהב אותי ואנחנו חברים וידידים חוץ מענין המיני בנינו .יש לי דירה משלי שבו אנו נפגשים פעם בשבוע ל3 שעות לפעמיים פעם בשבועים רק מתי שהוא יכול לצאת מהבית ל"אימון".יש לי הרגשה שנכנסתי לתוך שטות גמורה עם גבר שרוצה רק לשכב איתי ורק מתי שנוח ל במשך כל התקופה הזאת לא הרגשתי שום חיזור מאז שהסכמתי להיות איתו אין מילות אהבה אין מתנות רק לבוא סקס ולהתראות!אני דפוקה???איך אני גומרת איתו?אני אוהבת אותו אבל מוכנה לוותר עליו כי נראה לי שמצידו זה רק סקס!!!
ד"ר אורן חסון
את טובה מדי בשבילו. חפשי מישהו אחר!
⌄
אני יקרה,
את כנראה צודקת. הגיע הזמן שתמצאי אהבה בשבילך, ולא הרפתקה בשבילו. ושימי לב שבתוך שלוש השנים שבהן הוא חיזר אחרייך, הוא הספיק להציע נישואים, להתחתן ולהביא ילד, והכל עם מישהי אחרת! לא הייתי מאחל לבת שלי מחזר שכזה.הקושי הוא שאתם עובדים ביחד. הקושי הוא אולי גם שאת מרגישה משהו כלפיו. קחי אותו לשיחה, אמרי לו שזה נגמר, סגרי כל אפשרויות של חיזור, מסרונים, מייל או טלפונים (אל תעני!), ואם זה בלתי אפשרי – התחילי לחפש מקום עבודה חדש. לצערי, הוא כנראה לא יעזוב את העבודה לפי בקשתך. אבל את צריכה להציל את חייך, והגיע הזמן שתקחי יוזמה, בכל דרך אפשרית, לעשות זאת.ועוד מילה – אל תתפתי לחיזורים ולהצעות שיבואו לפתע, שאולי הוא יפרד מאשתו, כשהזמן יתאים. הכרתי יותר מדי נשים שנלכדו במלכודת הזו לשנים ארוכות. לו היה באמת אוהב אותך, היה עושה זאת לפני החתונה שלו.
כבר לא רעה
את טובה מדי בשבילו. חפשי מישהו אחר!
⌄
תודה על התשובה המהירה.עכשיו אני יודעת שיש מישהו חכם איפשהו שיכול לעזור לי להמשיך!אני התחלתי את הניתוק ממנו והתשובה שלך רק חיזקה אותי!תודה,תודה ושוב תודה.