ייעוץ זוגי: תשובות לאחר שירות צבאי

תאריך פנייה: 03.09.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ענוג
אבודה לחלוטין
03.09.2012 • 15:14

מזהירה זה ארוך!לפני בערך חצי שנה פגשתי מישהו, בן גילי (16) בתקופה ההיא 15.יצאתי מחברה שלי אחרי ריב מאוד גדול על כלום ושום דבר והתיישבתי באחד הגנים הציבוריים מתחת לבית שלה, אחרי חצי שעה 2 אנשים התקרבו, זיהיתי אותו כי הוא היה חבר של הידיד הכי טוב שלי הוא עשה לי שלום והמשיך, אחרי חצי שעה נוספת הוא התיישב לידי והתחיל לדבר איתי, דיברנו במשך יותר מ5 שעות באותו גן ציבורי, על כלום ושום דבר, והיה לי כיף, כשיצאתי משם הוא סיפר לי שאח שלו שכן שלי, בימים הבאים אחת מהחברות הטובות שלי סיפרה לי שאותו ילד אמר לחברה אחרת שהוא רוצה שהיא תוריד אותי ממנו, בבירורים איתו זה התברר כשקר מוחלט .. אחרי כמה ימים החלטתי שאני שולחת לו הודעה שניפגש, שלחתי וקבענו להיפגש באותו יום ובסופו של דבר זה לא יצא לפעול. אחרי יומיים נפגשנו ודיברנו והחלטנו שאנחנו מתקדמים לזוגיות אבל לאט. ביום שישי הלכתי עם אותו ידיד שחבר שלו לאחד ממקומות הבילוי בעיר שלנו והוא הלך עם החברים שלו. באיזשהו שלב הוא נטש את החברים שלו והצטרף אלינו, אבל דיבר איתי אולי 5 מילים.אמרתי לו שאני צריכה לדבר איתו ואיך שהתיישבנו לדבר ראיתי ידיד אחר שהמון שנים לא ראיתי אז נתתי לו חיבוק מאוד מאוד צמוד וממש בלי כוונה.ומשם הכל התחיל, הוא כעס עלי אבל לא אמר על מה, פשוט התעלם.באוטובוס חזרה הוא התחיל עם אחת הבנות על האוטובוס והצליח להוציא אותי מדעתי! ובסוף כשירד, אפילו לא אמר שלום!!מאז לא דיברנו 6 חודשים. ובשישה חודשים האלה הוא הצליח לשגע לי את המוח, לעשות המון המון סיבובים לידי, לחזור וללכת ולבוא שוב ושוב ללכת וכל מיני משחקי אגו מעצבנים, הוא היה מחבק המון המון בנות לידי בכוונה או שסתם נועץ מבט. במשך חצי שנה הוא לא יצא לי מהמוח. ובאיזשהי נקודה החלטתי שאני מוציאה אותו מהמוח ומפסיקה לחשוב עליו ובאמת, הצלחתי.עד שלפני כמה שבועות הוא יצר איתי קשר שוב, ישבתי עם אותו ידיד שחבר שלו באחד מהגנים וחברה מעיר אחרת באה לישון אצלי, באיזשהו שלב הוא התקשר ואני כדי להראות שעברתי הלאה ממזמן אמרתי 'תגיד לו שיבוא', והייתי בטוחה שהוא לא יבוא, אבל הוא בא!וכשהגיע הביא לחברה שלי דובי מאוד מאוד גדול (הוא ידע שהיא שם) באיזה שהוא שלב הוא החליט שהוא יורה לעברי משפט "(שמי) מה קורה?" עניתי בגמגום לא מצופה בכלל שהכל בסדר ואז המשיך ל" הכל בסדר בינינו ?" ואני עניתי בגמגום "ככ... ככן, למה שש... לא?"באותו הלילה הוא הספיק להתחיל עם חברה שלי, להחמיא לי שאני הילדה הכי יפה בכל העיר הזו ועוד משפטי חנפות, אפילו הציע לי לרקוד איתו.מאז הוא יוצר כל מיני מקומות לא מתוכננים לשבת איתי, אפילו ל5 דק, ועוקץ אותי לארגן לו עוד בנות כמו החברה שאיתה הוא התחיל. אבל מתייחס, ואני כבר לגמרי אבודה, כי אני רוצה אותו אבל הוא מתנהג כמו ילד בגן ולא ממש יודעת איך ומה לעשות.... בבקשה עיזרי לי!

ד"ר אורן חסון
לא לבני נוער
07.09.2012 • 17:00

ענוגה יקרה,
לצערי, אני לא נוהג לענות לבני הנעורים (עד גיל 20), כי זה דורש התמחות מיוחדת. הסבר על ההבדלים נתתי פעם בפורום, ותוכלי לראות בתשובתי תחת הנושא:צבע ברור יותר: תשובות רק לאחר צבא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083