ייעוץ זוגי: שחזור אמון לאחר בגידה

תאריך פנייה: 26.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טולי
בגידה
26.06.2011 • 12:18

אני נשוי 16 שנה לפני כשנה נפטרה אשתו של מכר שלה אשתי עזרה לו עם הילדים לפני כ3 חודשים שמתי לב שהקשר שלהם חורג יום יום מסרים ושיחות כ6פעמים ביום למעט שישי שבת שאני בבית אני פניתי אליה וביקשתי הסברים לגבי מהות הקשר ביניהם היא אמרה לי שאין כלום והיא לו עשתה כלום אני כמובן ההיתי חשדן דיברתי עם הבחור והוא אמר לי שלא היה כלום ביניהם והיא עזרה לו מאוד בתקופה שאשתו נפטרה אני אמרתי לו שכמות התעבורה ביניהם מוגזמת כמובן שאשתי הפסיקה לדבר איתו מהפאלפון שלה שהיא ידעה שאני עוקב אחריה אבל הקשר לא נפסק מדי פעם ניהלו שיחות דרך טלפון קוי שמתי ציתות יום אחד וקלטתי שיחה לו נעימה שבו היא מנסה לשדל אותו להיפגש אית ה באותו ערב שיצאתי לעבודה הוא לו שיתף פעולה ואז היא נכנסה לפרטים אינטימים שבו היא אמרה לו שהיא שוכבת עירומה ומפנקת אותו עדיין לא שיתף פעולה היא ביקשה להיפגש ביום שאני לא נמצא הוא דחה אותה לשבוע הבא אני הייתי בהלם אימתתי אותה עם הממצאים היא אמרה שבחיים לא דיברה איתו דברים כאלה והיא לו יודעת מה קרה לה עם בכי הסטרי שהיא אוהבת אותי ולו יודעת למה עשתה את המעשה אני באותו ערב הלכתי לבחור ודיברתי איתו הוא אמר לי מה אתה רוצה שאני יעשה היא דיברה הוא אמר לי על תתגרש תנסה טיפול גוגיות אני במשבר אמון גדול מאוד כרגע היא מאוד שקטה ממעטת לדבר אני יודע שאין קשר ביניהם הוא ניתק לגמרי את הקשר היא כמובן לא יודעת שדיברתי איתו והוא מבחינתו לא אמר לה אני לו יודע מה לעשות איך לשקם או לפרק את הנשואין יש פה 3 ילדים קטנים לו יודע מה קרה לה היא אמרה לי שהיא לא תדבר איתו בכלל אבקש הכוונה אודה מראש

ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי לאחר בגידה
27.06.2011 • 10:55

טולי יקר,
הבחור צודק: יש ביניכם בעיה רצינית כרגע של אמון, ואתם זקוקים ליעוץ זוגי. סביר שיתברר שהעניין הזה צף ועלה כתוצאה מקשיים אחרים שיש ביניכם, ואולי זה יהיה תרוץ טוב להעלות את הדברים כדי לשקם את הזוגיות שלכם באופן יסודי יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083