ייעוץ זוגי: רגע לפני אובדן האינטימיות
שירה
זוגיות חד צדדית
⌄
אני ובעלי יחד 10 שנים יש לנו ילד בן 4 ואני בהריון שני. יש בינינו אהבה אבל אני מרגישה לבד רוב הזמן אני ישנה לבד הוא עסוק בעבודה עובד קשה שהוא מגיע בדרך כלל מאוחר הוא מול המחשב פעמיים בשבוע הוא אחרי העבודה נפגש עם חברים וחוזר בשעות הקטנות של הליילה. אין לי ספק שהוא לא בוגד .במידה ואני לא אזום יציאה/חיבוק /נשיקה/שיחה/ הוא לא יזום דבר.כמובן כאשר אני אזום הוא יחזיר אהבה.בנושא בסקס הוא יוזם והכל מצויין.אבל אני הייתי רוצה חיבוק ונשיקה גם ללא סקס .במידה ואני לא אומר לו לעשות משהו בבית אז הוא לא יעשה כלום כאילו הוא מתעלם .אם אני אבקש הוא יעשה אבל כמובן לא לנקות/לשטוף אלא רק כביסה/זבל/מדיח וגם את זה צריך לבקש בעדינות בחשש ולפעמיים פעמיים. אני בהריון ומיצידו הוא בבועה שלו חי את החיים שלו בלי התעניינות בי.יש לציין כי במידה ואני מעירה אומרת מה שאני חושבת הוא יכול לעשות לי פרצוף על כך שבועות כאילו אני לא בסדר אני לא צודקת הוא תמיד בסדר הוא תמיד צודק. בבקשה עצתך.
ד"ר אורן חסון
רגע לפני
⌄
שירה יקרה,
עושה רושם שהלכתם לאיבוד זה לזו במהלך הנישואים שלכם. לא כתבת באיזה חודש את, אבל עוד מעט תצטרכו שוב שיתוף פעולה הדוק יותר, וכאשר איבדתם את יכולת הנתינה והאינטימיות, תרגישי מאד לבד.העובדה שאת אומרת לו, לא מסייעת. זה אומר שהדרכים הנוכחיות של התקשורת ביניכם לא פועלות ולא עוזרות לך להעביר אליו את מה שאת רוצה. אם כן, יש לשנות אותן. ואני מציע, אולי לפני שיהיה מאוחר מדי, ללכת ליעוץ זוגי. ודווקא עכשיו, רגע לפני.