ייעוץ זוגי: פתרון לקונפליקטים בנישואין

תאריך פנייה: 17.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
צו'מפי
כל הזמן מריבות
17.09.2006 • 07:03

בס"דד"ר חסון בוקר טובאנו זוג נשוי 3 שנים אשתי בזמן האחרון כל הזמן נכנסת בי היא מנסה להכניס אתדרך החיים שההורים שלה חיים בזוגיות שלנו. אצל ההורים שלה האמא שולטת באבא,מה שהיא אומרת הוא בפחד עושה. לדוגמא: הוא לא קונה לה מה שהיא רוצה,אז היא מאיימת עליו שהוא לא נכנס לבית אמא שלה גם קרזיונרית.וגם אשתי אותו הדבר אבל אשתי, מודה בזה שאין לה שליטה על הקריזות האלה.בשנה האחרונה ישבתי בבית עקב תאונת עבודה, אז מה שקורה אני יוצא בבקריםלעשות את הסידורים שלי. בשבילה זה לא טוב שאני יוצא, היא אומרת שאני מתכנןאת הלוז שלי איך שאני רוצה. אבל מה אני יכול לעשות אם אני אתכנן את הסדר יום שלי,לפי מה שאשתי רוצה אז אני לא הספיק שום דבר.ובנוסף היא אומרת שני יוצה לטייל אבל זה לא נכון

ד"ר אורן חסון
אשה קריזיונרית
19.09.2006 • 01:46

צ'ומפי יקר,
אני מבין את הקושי שלך, וקשה לי להעריך עד כמה אשתך קריזיונרית, ועד כמה אתה לא ממלא את תפקידך כבן זוג באחריות הנדרשת. אבל מה שבטוח הוא שאתה רואה את הדברים אחרת ממנה, ובעקבות כך שניכם יוצאים מתוסכלים. אני חושב, לכן, שרצוי מאד שתלכו ליעוץ זוגי, כדי ללמוד לתקשר ולגשר על פני הקונפליקטים שלכם. לא בגלל שאחד מכם "אשם", אלא משום שאינכם מצליחים להבין זה את זו, ומהר מאד תישארו ממורמרים עד כדי סיום מערכת הנישואים. בעיקר כאשר בת זוגך מאד רגשית, וצריכה שדברים ייעשו על-פי דרכה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083