ייעוץ זוגי: פתרון למריבות ומתחים
טל
מריבות בבית
⌄
אנחנו נשואים כ-11 שנים יש לנו תאומות בנות 10 ועד ילדה בת 3.יש לנו הרבה ויכוחים והרבה מריבות. מאז ותמיד אבל לאחרונה זה יותר החמיר.תמיד יש לי תחושה שבעלי מחפש לריב איתי על כל דבר קטן.כל פעם שאנחנו רבים תמיד משפיל אותי לידי הבנות יש אווירה של מתח בבית .גם אם רבים אני אומרת לו לא ליד הבנות .הוא לא מכבד אותי ואני דווקא כן מכבדת אותו.זה לא נעים להרגיש ככה.אני לא מעוניינת לפרק את החבילה מה אפשר לעשות?הבנות הגדולות יש להן בעיות רגשיות עקב הבעיות בבית אבל אני לא יכולה להסביר לבעלי כי הוא תמיד יעשים אותי שאני לא בסדר.אני מאד מתוסכלת.
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי
⌄
טל יקרה,
אתם מנהלים מריבות רבות, יש מתח בבית, ואתם רבים ליד הבנות למרות שברור גם לו שזה לא נכון לעשות. לא יפליא אותי אם הוא עושה זאת דווקא משום שלך זה אכפת. העניין הוא שזה מצב חריף למדי, ושלא הצלחתם לפתור לבדכם. הגיע כנראה הזמן ללכת ליעוץ זוגי, ואולי הזמן הנכון היה אפילו כמה שנים קודם לכן. אם הוא לא ירצה, יתכן ששווה לך ללכת לבדך, כי תוכלי ללמוד הרבה איך להשפיע גם עליו.ואם יש קושי בזה, ואם זה כל מה שאפשר – קחי את הבנות לטיפול אצל פסיכולוג של ילדים. קודם כל, כי לפי תאורך הן נזקקות. שנית, כי תהיה שם הדרכה הורית, והקפידי שהפסיכולוג או הפסיכולוגית ידרשו גם אותו משתתף בתהליך. יתכן שזה יגרום לשינוי.