ייעוץ זוגי - מתי כדאי?

תאריך פנייה: 01.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ויוי
קצר בחיי הנישואים
01.07.2010 • 10:02

אנסה שוב - ביני לבין בעלי מפרידות 11 שנים כאשר הוא כבר בן 44 . 2 ילדים בן 6 ובת 3.5 . מאז שהחתונה תמיד היה בינינו קצר בתקשורת כאשר הבסיס הוא בעלי - יש לו חוסר יכולת לתקשר בבסיס ולא משנה מה אני אומרת בכל תחום ותחום דיעותיו מאוד ישנות וגובלות בגזעניות . יש לציין גדל ללא דמות אב נטש אותו ואחיו כשהיה בן שנתיים ואת אימו בקושי היה רואה כל היום בעבודה . בכל הקשור לחיזוקים (קראתי את התשובה הארוכה שכתבת בזמנו למישהי וחזרה אליך לאחר שבוע עם שיפו משמעותי בחייה ) .כשאני מסתכלת על זה מהצד שלי קשה מאוד ליישם לא מצידי אלא מצידו .אין שיתוף פעולה בכלל בכל הקשור לבית , ילדים וכו' .אנו גרים במושבה (נולד פה ואני זו שעזבתי את העיר ומשפחתי וחבריי ) ופה אין לי אף אחד . מבחינתו אני תלויה בו כל הזמן .יש לציין שכיום הקשר שלנו כל הזמן הוא במריבות , וויכוחים ולרוב לאוזניי הילדים לצערי הרב . גם יחסים אינטימיים בינינו נגמר לפני 4 שנים .אשמח לשמוע את חוות דעתך

ד"ר אורן חסון
קצר ארוך מדי
01.07.2010 • 20:06

ויוי יקרה,
כך אכן התרשמתי (שלוש שאלות למטה), ולכן, גם אם הפניתי אותך לקרוא את ההתכתבות שלי על חיזוקים חיוביים, אמרתי לך שאצלך זה כנראה מאוחר מדי. ולכן, אם אתם רוצים בכל זאת לנסות לשפר את היחסים ביניכם, אתם זקוקים ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083