נסיון עבר: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 25.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תותי
האם אי פעם יצליח לאהוב אותי?
25.06.2012 • 12:23

שלום
ד"ר אני בת 26 הסיפור שלי מתחיל ככה לפני 8 חודשיים יצאתי עם גבר שגדול ממני ב-8 שנים עו"ד במקצועו ההורים גרושים וגם דוד שלו בתהליכי גירושין גבר חכם,משכיל,בעל מקצוע,יצאנו לכמה מפגשים אחרי כמה מפגשים בודדים החליט שאני לא מתאימה לו..נשארנו ידידים המשכנו בבילויים,באנטימיות,בטיולים משותפים,ובסופשים מהנים, בינתיים הרגשות שלי התפתחו לעוצמתיים והאהבה רקדה מסביבי,עד שפעם אחת תפסתי אותו מדבר עם אחרת בצד וכששאלתי למה הסתיר זאת ממני אמר שלא רצה לפגוע בי אני מבחינתי כעסתי אך בכל זאת שיתפתי אותו באותו רגע על אהבתי אליו הסביר לי שלא אוהב אותי וכל עוד לא יהיה לו אהבה ורגש לא יהיה איתי אך מרגיש קרוב מאוד וליבו שייך לאחרת בינתיים האחרת שברה לו את ליבו כשאמרה שלא אוהבת אותו מספיק ועזבה אותו החיים המשיכו אני מבחינתי המשכתי לצאת לדייטים אך בכישלון רב עם גברים שלא מתאימים לי גם הוא יוצא לדייטים אך לא מוצא את זאת שחשקה נפשו אנכנו שנינו לבד הוא תמיד חוזר איכשהו בהודעה,בשיחה,אפילו מחקתי אותו מהפייסבוק. אך לא עזר. הוא מאוד תקוע בעבר שלו יש לו בעיה של להתקדם.ד"ר חסוך איך מתמודדים?האם אי פעם כן יואהב אותי? או שזה סתם תקוות שווא שבניתי לפעמים הלב נותן אלף סיבות כן לחכות...אחרי הכל תמיד אני מרגישה איכשהו שהוא יהיה שלי..מה כדאי לעשות ד"ר חסון?

ד"ר אורן חסון
נסיון העבר
27.06.2012 • 16:23

תותי יקרה,
נסיון העבר שלך מצביע על כך שזו אכן תקוות שווא. את מקבלת ממנו סימנים סותרים, לכאורה. כלומר, בגלוי הוא אומר לך שאין לך סיכוי, אבל באופן מעשי את רואה שהוא נשאר איתך, וזה מבלבל אותך. אני חושב שבמקרה הזה כדאי שתאמיני למה שהוא אומר לך. כנראה שהוא מגיע אליך כאשר הוא נשאר לבד, והוא מעדיף אותך על לבד יותר מאשר על מישהי אחרת. גם זה משהו, אבל זה לא מה שאת רוצה. את רוצה קשר בלעדי, ואת זה הוא לא נותן לך. אם תישארו כך, ואם הוא לא ימצא מישהי אחרת, אולי הוא יחליט להישאר איתך בעוד חמש שנים או יותר. כשיתייאש מקשר אחר. אבל אז את לוקחת סיכון רב מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083