ייעוץ זוגי: מהי הבעיה?
א
סיום משבר
⌄
היי ד"ר חסון אני ובעלי נקלענו למשבר רציני מאוד שנמשך 3 וחצי חודשים, יש לנו ילד קטן והייתה לנו אהבה וזוגיות מושלמת עד למשבר זה,במשבר חצינו את כל הגבולות עברנו על כל הכללים וכל מה שהיה ביננו נעלם, החלטנו שאנו מנסים לשקם ולדעתי אנו חייבים ייעוץ זוגי שאלתי היא אם אתה מקבל בחיפה ואם לא אם יש לך המלצה על מטפל/ת באיזור חיפה, הייתי שמחה לקבל עוד איזושהוא טיפ לשיקום היחסים הכל התחיל ממשבר של בעלי שטען שאנו לא מקיימים מספיק יחסי מין והוא פשוט השתנה לגמרי והפך את החיים שלנו. לי מאוד קשה לסלוח וגם האמון בו נעלם לי לחלוטין, אני לא יודעת איך אנחנו בכלל מתחילים לשקם ואם זה אפשרי כרגע אני בקושי מסוגלת להביט בו. תודה על עזרתך.
ד"ר אורן חסון
אמצע המשבר. היכן מתחילים?
⌄
א יקרה,
בדרך כלל אני לא מבקר בחיפה, פרט לביקור של פעם בשבוע, שבו אני מלמד שם, וגם זה תכף מסתיים, עם סיום הסמסטר. ולצערי, לא אוכל לתת לך שם של מטפל זוגי בחיפה.כתבת שיש לכם בעיה חמורה, ולא כתבת מהי. כתבת שבן זוגך השתנה, ולא כתבת איך. כתבת שקשה לך לסלוח, ואני לא יודע על מה. עושה רושם שיש באמת הרבה נושאים על הפרק, וכדאי שתגיעו ליעוץ זוגי. וככל שתגיעו לשם מתוך כוונה אמיתית להמשיך ולהיות ביחד, ונכונות ללמוד, כך יש סיכוי טוב יותר שהתהליך יסתיים בזוגיות טובה.