ייעוץ זוגי: מה עושים?

תאריך פנייה: 15.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילוש
להתגרש או לא???
15.08.2011 • 09:46

שלום רב,
אנחנו נשואים כמעט 10 שנים , ורב החיים לא טוב לנו ביחד, אנחנו רבים המון ואני בוכה המון מאז שהכרתי את בעלי, לפעמים זה באמת משטויות ולפעמים הוא פוגע בי, גם האמינות שלו (הוא היה בקשר עם חברה שלי, לא בקטע רומנטי אבל משהו שאמרתי לו שאני מתנגדת לו) נפגעה בעיני לפני כשנה ומאז קשה לי להאמין בו.יש לנו 2 ילדים מקסימים שאוהבים אותו מאד, והוא אבא טוב מאד כשהוא נמצא, למרות שרב הזמן הוא לא בבית כי הוא בעבודה רב היום ורב הלילה. תמיד עם כל זה שהיינו רבים הייתתי אוהבת אותו וכשהיינו משלימים זה היה שווה, אבל בשנה האחרונה התחלתי להתרחק בשביל לא להיפגע והרגשתי שאני כבר לא אוהבת אותו.אני מתלבטת אם להתגרש, כי הוא לא גבר רע, אבל לי רע בבית, אבל לפני שבוע רבנו ואז הוא אמר שנמאס לו, שאני יורדת עליו כל הזמן, אז אמרתי לו אחרי שנרגענו שנתגרש אם לנינו לא טוב, אז הוא אמר-בסדר, אם זה מה שאני רוצה.מתלבטת קשות....

ד"ר אורן חסון
מפוכחים, מבינים, ורוצים להבין
15.08.2011 • 22:49

לילוש יקרה,
לא יודע מה לומר לך. את מתלבטת, ואולי גם הוא. ואולי, משום ששניכם עדיין לא בטוחים, אולי כדאי שתלכו ליעוץ זוגי. מפוכחים, מבינים, ורוצים להבין טוב יותר אם ואיך אפשר לחיות ביחד. וגם מבינים שאם לא, תוכלו גם לקבל כלים איך לחיות נכון כהורים-לא-ביחד, שגם זה לא פשוט לגמרי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083