ייעוץ זוגי: מה עושים?

תאריך פנייה: 07.05.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אירית האחת
פרידה כן או לא?
07.05.2010 • 18:41

אני נשואה מזה כ20 שנה +3 ילדיםמספר שנים הייתי במערכת יחסים כפולה, שמצד אחד עשתה לי טוב, אך מהצד השני רק רע.זה הסתיים במפח נפש גדול לכל הצדדים ולמעשה סיפרתי לבעלי על המערכת הנוספת, תוך מחשבה שנישואיי התפרקו. זה לא קרה. ניסינו שוב.לצערי היום כשנה אחרי הניסיון, אני מרגישה לא מסופקת בעיקר מינית אך גם רגשית ולעיתים גם אינטלקטואלית ושוקלת פירוק ...חוסר הסיפוק קשור לכך שהוא בעלי נמנע ממין , ובעיקרון יותר נמנע מאשר משתף ביחסים. יחד עם זאת הוא אבא טוב, אפשר לסמוך עליו במקרה צרה ועוד.ובכל זאת, כשאני מסתכלת על השנים לאחור אני יודעת בוודאות שכל הזמן הייתי חסרה במגע , החל מתחילת הנישואין, אלא שאז זה היה פחות רלבנטי... ואיכשהו פחות חשוב לי. בבמהלך הרומן גיליתי על עצמי שזה חשוב לי הרבה יותר ממה שתיארתי..אשמח לדעתכםתודה

ד"ר אורן חסון
רגע לפני?
09.05.2010 • 09:24

אירית יקרה,
פתחת מול אישך נושא כבד וכואב, ושרדתם אותו כזוג. שרדתם, במובן הזה שאתם עדיין יחד, שנה אחרי. אני לא יודע איך ניסיתם, אם אבל אם לא ניסיתם עזרה מקצועית, החמצתם משהו. ואולי יותר מאשר יעוץ זוגי, אתם זקוקים ליעוץ מיני: להבין מהו צואר הבקבוק, ומדוע אישך מיני פחות ונוגע פחות, ואם אפשר לגרום לו להיות פתוח יותר, ומה את יכולה לעשות כדי לסייע.אני לא יודע אם זה לא מאוחר מדי. זה כבר תלוי במה שאת עדיין מרגישה כלפיו, וביכולת הרגשית שלך לתת אמון בתהליך מחודש, ובסבלנות שנותרה בך לנסות לעבור תהליך מקצועי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083