ייעוץ זוגי: מה לעשות עם בחורים?
סיוון
בקשר לבחור שסיפרתי לך מהתיכון
⌄
לד"ר אורן חסון שלום רב ולילה טוב לךבקשר לבחור שסיפרתי לך פעם שלמד איתי בתיכון והיה איתיבאותה כיתה אז יש התפתחויות לא מהצד שלואבל ניראה לי ויש לי הרגשה שיש הוכחות שמראות לישאנחנו מתאימים להיות יחדאני גם אחת שמאמינה שמה שמחליט בנינו זה הגורלאפילו עם אנחנו רחוקים ומתאימים הגורל יפגיש אותנואבל יש לי בעיה שאניבקשר ידידות דרך האי סי קיו עםבחור בן 21 יותר קטן ממני בשנה{האמת אין לי התנגדות השאלה עם תהיה כאן אהבה}הוא דתי ובדיוק מתאים לי, למרות שהוא קטן בשנה הוא חכםנבון פיקח ובעל אופי טוב לא ניראה סוף הדרך אבל אני בטוחהשהוא כובש בעזרת האופי שלואין לי בעיה הוא חמוד ואמרתי לו שננסה לאט לאט ונהיהבהתחלה ידידיםהוא מתלהב ושמח על זה שהוא מדבר איתיאני לא רוצה לאכזב אותו כי הוא ניפגע פעם אחתהוא סיפר לי ואני מאמינה לואני רוצה את הקשר איתו כדי לשכוח מאותו בחורשאהבתי מהתיכון שלמדנו יחד אותה כיתהיש לי הרגשה שניפגשנו בתיכון זה היה גורל כי בכללהייתי דלוקה על החבר שלו ולא עליו אישיתאח"כ שהחבר שלו פתח את הפה והעליב אותיזרק מליה לא במקום לא היתה צריכה להאמרהלחטתי להביט, ולהסתכל לעבר הבחור שבו התאהבתילחבר שלו שהוא היה איתו בכיתה שלילא ידעתי שאנחנו ניפגשים, והוא ישנה לי את החייםוגם לא ידעתי שהוא יגרום לי להתאהב בו, לקח לי זמן ניראהלקלוט שהוא באמת מעונין ביאבל הלב שלי אמר לי שאני צריכה לבטוח בו כי הוא ניראה לי אמיןודובר אמתאתה יעצת לי לטלפן אליו או לשכוח אותו או לשלוח אליו מכתבחשבתי המון על הדברים שהסברת ליוהגעתי למסקנה שאני לא אשלח לו מיכתה לא מפניי שאני חוששתשאין לי כבוד שהאגו לא נותן לי בכלל לאמפניי שאני לא רוצה כי אני לא בטוחה לגבי עכשיו מה הוא מרגישעכשיו בהווהאז וויתרתי על התענוג לשלוח לו מתכתב ממנילהתקשר אליו גם חשבתי על זה עדין אני מתלבטת אבל לא ניראה לילמרות שזה מסקרן אותי, ולמרות שאני רוצה לדעת כמה דברים ממנושמטרידים אותי בוא נגיד, אבל בסוף אני לא יתקשר ניראה ליההוכחות שאני מספרת לך, שמעידות לי שאנחנו מתאימים הם:1.שהייתי צריכה ללכת לראיון עבודה בשרות הלאומי, ולהפסיד יום בבית ספר{זה היה בתיכון אני יודעת שזה פסה אבל רק אני נותת דוגמא}אז הייתי צריכה לשלוח להם מיכתב, ולהודיע בטלפון, שאני באה לא עשיתיאז זה, וכבר אמרתי למורה, שאני לא באה לשיעור שלא יחכה ליאחרי כמה דקות אני אומרת לו שאני באהבאותו לילה ניראה לי חלמתי על אותו בחור אותו אחד שאני מאוהבת בולא האמנתי שאני יראה אותו אפילו בחלוםאבל למחרת באמת ראיתי אותו אפילו, שלא דיברנו הוא בא לבקראת חברים שלו, וניכנס לכיתה שבא אני למדתיויצא אני כמובן יצאתי אחריו לא תכיף אבל שיצאתי אחריורק הבטנו, והסתכלנו זה בזה כאילו אנחנו המומים ממשהו או אחדמהשניולא דיברנו יש לי הרגשה שזה גורלמה אתה אומר על זה?2.עוד שהיינו בתיכון המורה שאלה אותו {זה היה מין שיעור כזה של שאלותוכל מיני דברים פעילויות כל הכיתה}אז היא שאלה אותו איפה הוא גר נחש מה הוא ענה? שהוא גר בקומה שאניגרה ובאותו צד של הבית שליכבר עוד מיקרה אולי סימן למקריות או גורל ככה אני חושבת3.עוד דבר שלישי, שאני מספרת לך שזה היה שאמרתי לכם שפגשתי אותוולא דיברנו אחרי 4 שנים, ושהוא שאל את ידיד שלי עלייזה ממש הייתי בהלם ממנו4.דבר רביעי זה ישמע קצת מצחיק אבל המיספר של הטלפון שלו כאילו אותודבר כמו של הבית שלו חוץ מהקידומתשאני באתי להחליף טלפון גם החלפתי את טלפון שיהיה כמו של הבית חוץמהקידומתוגם הסיפרה של הבית שלנו של שתינו מסתיימת באותה סיפרהמה אתם אומר? צירוף מקרים אולי לאאבל צירוף זה פעם פעמיים אצלי זה קרה היה כמה פעמיםזה כבר לא צירוף מקריםאולי אנחנו מתאימים אחד לשני אבל לא מתקדמים לשום מקום ביגללהבישנות שלנו שבנומה אתה אומר לי?מה אתם מיעץ לי לעשות?תודה רבה סיווןודרך אגב אני מאוד רוצה לחדש את הקשר עם הבחור שבי אי סיולא רוצה לפגוע בואז מה אתה מיעץ לי לעשות בנידוןלהישאר עם הקשר של אותו הבחור מהאי סי ולראות לאןזה יתפתחאו לשבת ולברר ולהשים את האגו בצד ולברר ולדבר עםהבחור שאני אוהבת אולי מרגישה כלפיו משהואבל צריכה לפתור את זהמה אתה מיעץ ואומר ליתודה רבה סיוון
ד"ר אורן חסון
מומחה לגורל
⌄
סיוון יקרה,
אני ממש לא מומחה לגורל, ולכן הסימנים האלה שכתבת לא אומרים לי כלום. ובאשר ליתר: אם את לא מצלצלת אל ההוא מהתיכון סימן שאת לא מספיק רוצה, ובעניין הבחור מהאיי סי קיו - עשי קודם כל מה שטוב לך. כי אם תהיי איתו רק בגללו, תכאיבי לו אחר-כך עוד יותר כשתרצי לעזוב. עשי איתו את מה שטוב לך לעשות איתו עכשיו, ואל תעשי מה שלא טוב לך לעשות עכשיו, ותהיי גלויה איתו באשר לרצונות ולהרגשה שלך.
סיוון
מומחה לגורל
⌄
תודה רבה על התגובה היא עזרה לי נתנה לי חומר למחשבהבאשר לבחור מהתיכון אני רצינית במידה והוא גם יהיה רצניהשאלה האם שהוא שאל עלי בהווה מתוך התענינות או כיאני חשובה לו או כי סתםעניין בתוקף לגביי היוםבכל מיקרה המון תודה סיוון
ד"ר אורן חסון
אם לא תשאלי לא תדעי
⌄
סיוון יקרה,
על זה כבר עניתי לך. אם לא תשאלי, לא תדעי.