ייעוץ זוגי - מה לעשות?
מנסה לעזור
צריכה עצה לחברה.
⌄
שלום
לךעזרת לי בעבר ועכשיו אני צריכה עזרה לחברה, החברה שלי ילדה ממש לא מזמן מאז אמצע ההריון נאסר עליה ועל בעלה לקיים יחסי מין בנוסף כחודשים וחצי הם גרו אצל הוריה במתחם משותף ולא פרטי ארחי הליה הם חזרו לבית הוריה לכמעט חודש עכשיו אחרי שחזרו לבית ולמציאות החדשה כהורים נראה שהם שכחו את הזוגיות שלהם וכמובן שהמצב גורם לבעיות כמו הגעה מאוחרת מאוד שלו מהעבודה, מריבות על כל דבר לפני כמה ימים אמרתי לה שהם צריכים זמן איכות לעצמם לבד, ממש כמה ימים אחרי זה היא אמרה שקשה להם והצעתי שילכו לספא+ארוחת ערב ושתסיר דאגות אני אשמור על הקטנה ושכנעתי ובדקתי מחירים כי ידעתי שכשהאינטימיות נהרסת ומתחילים עם התקפות והגנות היא משלה והוא משלו אף אחד לא במצב של לשמוע ולהבין ולכן רציתי שיהיו באוירה אחרת רגועה אך קשה לה לטענתה אפילו לחייך אליו הם כמעט ונפרדו והיא רצתה לחזור לבית הוריה.מה לעשות ואיך לעזור לה לעזור להם.כמובן שיש עוד הרבה דוגמאות אך את הרעיון הכללי אתה בטוח מכיר ויודע.אז שוב ממש תודה מראש.
מנסה לעזור
צריכה עצה לחברה.
⌄
אני רק רוצה להוסיף שעד עכשיו אין בניהם מגע מיני ( נידה) ואני בטוחה שגם שזה יהיה מותר יהיה קשה ובלתי אפשרי עקב הרגשות הקשים.לדעתי הם צריכים לעבוד על האינטימיות והזוגיות לפני חזרת הסקס.מה דעתך?שוב תודה.
ד"ר אורן חסון
קצת קשה לבד...
⌄
מנסה יקרה,
את עצמך כנראה תתקשי לעזור לה, אבל כדאי שתפני אותה ליעוץ זוגי.
מנסה לעזור
קצת קשה לבד...
⌄
שלום
לךאולי בכל זאת כי נראה לי שהוא ואולי גם היא לא ירצו, תן לי משהו בינתיים שאולי יעזור.תודה
ד"ר אורן חסון
קצת קשה לבד...
⌄
מנסה יקרה,
הסיבה שלא נתתי לך "משהו" בינתיים, היא כי זה לא בדיוק המקום שלך לעזור. את יכולה לעזור להם להגיע לעזרה, וגם זה חשוב מאד, בלי "בינתיים".