ייעוץ זוגי: התמודדות עם קשיים
נסיכה
אני מאורסת והזוגיות במשבר
⌄
יש לי חבר 5שנים ומתוכם שנה וחצי מאורסת. אני מפ״ת במקור והוא מראשון לציון. אנחנו משכירים דירה כבר חצי שנה ביחד בראשון לציון עכשיו כל החצי שנה שאני גרה איתו ביחד רק מריבות אז שבוע שעבר ביום שבת ארזתי את כל הדברים שלי וחזרתי לבית של ההורים בפ״ת. מאז הוא התחרט אמר תחזרי ולי היה מאוד קשה בכיתי אני איתו המון שנים והוא היה אמור להיות בעלי . עכשיו חזרתי לראשון לציון לדירה שאנחנו משכירים אחרי שבוע עם תיק קטן ואני כבר ישנה שם איזה 3ימים אבל מה שאני מרגישה זה שאני פחות אוהבת אותו כי מרוב שהוא היה רב איתי המון ולא מדבר איתי בכבוד ומקלל אז ירד לי קצת מימנו אני עדיין אוהבת אבל ממש לא כמו שהיה.. ואני רגילה אליו מאוד. שחזרתי לבית שאנחנו משכירים אמרתי לו שזה ניסיון ושאני רוצה לראות עם דברים בו ישתנו ואם לא אז אני עוזבת לצמיתות והוא אמר שהוא רוצה דף אחד ושהוא אוהב אותי ושהוא איתי רק לחתונה או כלום. עכשיו אני לא יודעת עם הוא מתאים לי לחתונה אני מבולבלת וגם אפילו לא שלמה עם זה שחזרתי לראשון לציון. כל היום אני נוסעת פ״ת ראשון כי אני לא מחליטההה בבקשה מה לעשות? האם הוא בכלל מתאים לי אחרי 5שנים שאני איתו וככה הוא מתנהג ועוד הציע לי נישואין
ד"ר אורן חסון
יעוץ, רגע לפני חתונה, אם בכלל.
⌄
נסיכה יקרה,
לכו ליעוץ זוגי. ראי בבקשה אתהדף באתר שלי הקשור ליעוץ לזוגות בתחילת דרכם.העובדה שהוא מעוניין ורוצה, היא טובה לך, עד כמה שאני מבין. הקשיים ודרך ההתבטאות שלו והאגרסיות שלו מפריעים לך ובצדק רב. לבד לא הצלחתם להסתדר, אבל חשוב שתעשו משהו כדי ללמוד דרכי תקשורת אחרת, אחרת, אני לא רואה דרך שבה הדברים לא יחזור למקומות הרעים שאליהם הם מגיעים, בכל עת שתהיה אי הסכמה מהותית או לחץ.