ייעוץ זוגי: המלצות ושיחות

תאריך פנייה: 02.07.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי
אני מבולבלת
02.07.2013 • 13:52

לאחר שקראתי את מה שרשמתי הלכתי ליעוץ זוגי לבד כי הוא לא רוצה להצטרף והוא לא מאמין בזה. ואני מבינה אותו. אחרי גירושים קשים וילד שהיה בעניין עם גרושתו הוא לא מאמין בדרך הזאת.אני לא מאמינה במלחמות ולמדתי את זה רק בתקופה האחרונה שיצא לי לדבר עם עורכי דין כפי שאמרתי לי לעשות כן, אבל ויש אבל גדול.אתה מבין לא טוב לו 5 שנים כמו שהוא אומר אז למה לעבור לגור איתי להשכיר דירה איתי ועוד לקנות בית לפני שנתיים במשותף, למה.עד הבוקר כבר חשבתי שאני הולכת לעשות את ההפלה הזאת ולגמור עם כל העניין, אבל אחרי היעוץ נפתחו שוב עיני, אתמול הוא רצה להביא ספה מאחותו, למה אם אני הולכת לעשות הפלה אני לא אוכל להסתכל לא בעיניים ואני אהיה מתוסכלת מכל הענין אך אפשר להמשיך לגור כך.אם הוא סובל כבר 5 שנים ולא עוזב, סימן, והסימן שאלה גדול ענק, למה להפיל, הרי הוא ישאר, אני לא יודעם עם לנצח אבל הוא ישאר, איך הוא אמר לי שדיברנו אני תלוי בך ואת תלוי בי, אני לא תלויה באף אחד אבל רק את זה אני יודעת.אבל הוא טוען שהוא תלוי בי, יכולתי לעזוב מזמן אבל אני נשארת בגלל הבת שלי שהיא הכי חשובה לי בעולם ולא רוצה חזקה משותפת.והא לא יכול לעזוב כי יש לו משכנתא שאמרתי לו שאני מוכנה להעביר אותה על שמי בתנאי שהוא יוצא.הוא לא מבין שגם חזקה משותפת הוא צריך לשלם מזונות.נוח לו עכשיו הוא משלם חצי גן חצי מכל דבר שקשור לבית, לא מתאים לו לשלם כמו שהוא משלם לגרושתו.אין לי עוד הרבה זמן להחליט פחות או יותר שבוע עם לעשות הפלה.אין לי מושג מה לעשות?אני הרי רוצה עוד ילדים, עוד ילד יהיה קשה לי.נכון שיש לי את לילוש והיא מקסימה, אבל אני רוצה משפחה.אח/ות בשבילה לא להשאיר אותה בעולם הזה לבד.מה לעשות בבקשה תייעץ לי בתודה רבה מישהי

ד"ר אורן חסון
להעלות בשיחות את כל האפשרויות
04.07.2013 • 18:52

מישהי יקרה,
אני מבין שאת אותה מישהי מה- 26.6.הלכת ליעוץ, וזה הדבר הנכון. המשיכי שם, בררי את האפשרויות, והעצות וההדרכה והשיחות שתקבלי שם תהיינה הרבה יותר טובות מהעצות שלי כי שם יש לך זמן איכות לדבר, וליועץ או היועצת שלך להבין טוב יותר מהאפשרות שיש לי כאן. אני מציע שתמשיכי שם, ותעלי שם, בשיחות, את כל האפשרויות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083