גילכם - לולי יקרה

תאריך פנייה: 02.07.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
לולי
...
02.07.2013 • 15:19

שלום ,
רציתי לספר לך על הקשר שלי עם האקס שלי ..הכרתי אותו כמעט לפני שנתים ממש תכף יש לנו שנתיים .. הוא ממש מקסים הוא ככ מיוחד יש לו אופי שונה משאר הבחורים שהכרתי בחיי , הקשר שלנו היה מדהים , היו המון ריבים זה המינוס פה על כל דבר קטן הינו ממש אובססיבים וקנאים .. אבל זה לא הפריע לנו ממש בסך הכל רצינו לשמור אחד על השני בשביל עצמנו , הוא בכמה חודשים האחרונים היה בא לישון אצלי אפשר להגיד שהוא היה ממש גר אצלי , אמא שלי קיבלה אותו בהתחלה ממש טוב והיתה קוראת לו "בן שלי " היתה מדברת אליו יפה מתיעצת איתו וכולי .. אבל.. אמא שלי היא בנאדם צבוע .. היא נקלעה לבעיה עם כסף והוא עזר לה היא ביקשה ממנו שיקח ממישהו כסף לשכר הדירה והיא אמרה שתוך שבועים היא תחזיר כך שהריבית לא יעלה ככ המון , מאז שהיא לקחה את הכסף הזה היא נהייתה ממש גועלית לידו היא היתה ממש חמודה מאחורי הגב שלו רק רכילות .. קללות וכאלה .. היא לקחה ממנו את הכסף הזה בחודש פברואר , בפסח אני והוא נפרדנו בגלל הדברים האלה שקשורים אליה כי התחילו לעשות לו בעיות והוא בסך הכל נער והוא חשב שאני ניצלתי אותו גם וכל זה בקיצור נפגשתי איתו הוא בא לעיר שלי ביום שישי עם האוטו של דודה שלו , ואמא שלי גילתה שהלכתי לראות אותו והיא ממש התעצבנה , ופחדתי לחזור כי אם אני עושה משהו שלא נראלה טוב היא לא מחזיקה את עצמה היא מקללת מפרקת מכות הכל הכל .. בקיצור ברחתי אליו .. היא הזמינה משטרה והיא רשמה לו באסאמאס שבגלל "הדאגה והעצבים" שלה היום הוא לא יקבל ממנה שקל ..אחרי חודש וחצי בערך עזבתי את הבית לדודה שלי והגשתי על אמא שלי תלונה כי היא הרביצה לי ממש ממש ממש חזק .. ואמרתי לה שאני לא מוכנה לסבול אותה עוד .. וחבר שלי לא ככ אהב שאני אצל דודה שלי ואני גם לא ככ .. סבבה יחס טוב יפה לא מקללים לא מכות אבל לא נוח .. היתי שם כמה שבועות ועדין לא היה לי נוח .אמא שלי התקשרה אלי ביקשה שאני יחזור נפגשתי איתה דיברנו על הכל והחלטתי שאולי נתן לה עוד הזדמנות חזרתי הביתה לא הודעתי אפילו לדודה שלי שאני נשארת אמרתי לחבר שלי שאני בבית הוא שמח והחליט לפגוש את אמא שלי ולדבר איתה..הוא הגיע אלי יום אחרי זה הביתה היא חזרה מהעבודה הם דיברו קצת היא ביקשה סליחה על הדיבור והיחס שלה והוא ביקש סליחה כי היה בינהם ריב ענקי .. הוא אמר לה שהוא שילם לבנאדם כבר 4000 שקל מהחשבון שלו ונשאר חוב של 9000 שקל כמעט .. אתה בטח מבין שמאז שהיא לקחה את הכסף עבר הרבה זמן .. היא אמרה לו לא לשלם שהיא תביא כל חודש אלף שקל כי זה מה שהבנאדם ביקש.. הכל טוב הכל יפה הוא בא אלי כרגיל (אה ושכחתי לציין אני הסתרתי ממנו שאני מעשנת כי הוא לא אהב את זה ממש וניסיתי להפסיק ) הגיע איזה יום שישי אחד בדיוק של החופש הגדול של השנה בדיוק יום אחרי סיום בצפר , הוא ישן איתי במיטה הבאתי את אחי הקטן לבית הספר , היא אמרה לי להעיר אותה ב9 ואני נרדמתי... 9 וחצי היא נכנסת לחדר בצרחות איומים וקללות .. ואמרתי לה שלא תצעק שתפסיק שלא תדבר אלי בצורה שהיא מדברת שאני הבת שלה שתכבד אותי אני לא אחת החברותשלה .. היא התעצבנה והתחילה להגיד לי יזונה ישרמוטה יפו ישם .. בקיצור היא יצאה וחזרה אחרי 2 דק לחדר ומה היא אמרה ? עכשיו תבקשי ממנו שיקנה לך סיגריות , עכשיו את כבר לא צריכה להסתיר ממנו את הסיגריות,עכשיו את כבר (ופה היא התחילה כבר להגיד דברים שבכלל לא אמייתים) היא ידעה שזה יגרום לנו להפרד .. היא ידעה .. היא בכוונה נסתה להרוס לנו .. הוא האמין לכל מילה שלה .. ברחתי מהבית התביישתי להסתכל עליו ועליה , בלילה הוא מצא אותי ברחוב ובכוח החזיר אותי לבית .. יום אחרי זה בבוקר הוא ניגש אלי ואמר לי :"אני ואת יותר לא נחזור, זה גם על השקרים שלך,גם על הצביעות והשקרים של אמא שלך , זה לא מגיע לי אני לא צריך לסבול מהמשפחה שלך..:" אחרככך אמרתי לה שהוא נפרד ממני וכל זה היא התחילה לבלבל תמוח שהיא לא אמרה לו בכלל כלום ..הוא נשאר איתי בבית שבוע ישן אצלי איתי במיטה שלי היו נשיקות חיבוקים כל השטויות האלה אבל הוא אמר לי עוד פעם שאני לא יבין לא נכון , אנחנו לא נחזור אני חותך איתך פה אני ישאר איתך לצידך אני יבוא מתי שתצטרכי והכל אבל לא נחזור ....אתמול היה ה1 לחודש,זמן להביא ת1000 שקל של ההלוואה, ואתמול התחיל שוב הבלאגן.. הוא שאל אותה את אמא שלי מה עם הכסף והיא התחילה לבלבל לו תמוח שעם היחס שלו אלי לא מגיע לו שקל וכאלה , דיברתי איתה אמרתי לה אני לא מגנה עליו עזבי בצד שאני אוהבת אותו את יוצאת פה לא בסדר זה כסף שהוא הביא בשבילך והסתבך בגללו את אמורה לעזור לו לשלם על זה הוא בכלל לא היה אמור לתת שקל עליך , היא אמרה לי כזזה, מה את חושבת ? הוא יבוא לפה ישן פה יאכל ישתה יתקלח יראה טלוויזיה בחינם ? זה לא עולה כסף ? שילח לבית מלון יש שם בדיוק אותו דבר על הדרך שיקח אותך ויזיין אותך שם ..הייתי בהלם ממנה ..עכשיו שוב יתחיל הבלאגן ואני מפחדת שאני יאבד אותו בגללה , אני באמת מפחדת כי הוא ממש חשוב לי אני אוהבת אותו מכל הלב שלי הוא הראשון שנתן לי להרגיש מזאת אהבה .. אני מפחדת על לחשוב שאני יהיה עם מישהו אחר.. אני רוצה שרק הוא יהיה בחיים שלי אני לא רוצה שום קשר עם אף אחד ..מה אני יעשה מה אני יכולה לעשות בשביל לא לאבד אותו .. הצעתי לו כבר שאני יתחיל לעבוד וכל חודש יביא לו 1000 אבל הוא לא הסכים .. אני כבר לא יודעת בכלל מה לעשות .. אם יש לך עצה בשבילי בבקשה תעזור לי אין לי כבר למי לפנות אני ממש אוהבת אותו .. סליחה על החפירה הארוכה הזאת .. תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם??
04.07.2013 • 18:53

לולי יקרה,
אנא אמרי לי את גילכם. הנתון הזה יכול להיות מאד משמעותי לתשובתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לולי
בני כמה אתם??
13.07.2013 • 23:54

שלום
אורן , אני בת 16 בקרוב והוא בסוף דצמבר בן 17 יהיה ..הוא לפני יומיים בבוקר שלח לי הודעה אמר שהוא רוצה להגיע להפגש איתי הוא אמר לי שהוא מתגעגע אלי ורוצה לבוא אלי, התקשרתי אליו אמרתי לו תקשיב אני גם ממש רוצה שתגיע אבל להיום יש לי תוכניות אמא רוצה לנסוע לרחובות למשפחה רחוקה שלנו , הוא התעצבן ניתק .. בסביבות ה6 בערב התקשר ואמר לי להתחבר לפייסבוק שאני חוזרת שיש לנו שיחה אחרונה..הוא התחיל להגיד לי דברים כאלה התחלתי לבכות הוא אמר לי שיותר לא נפגש לא נדבר שזה החיים והוא הבין בדרך הקשה .. לא יכולתי לענות אני בכיתי היתי בהסטריה לא ידעתי מה להגיד לו יום אחרי זה אמרתי לו כל מה שאני מרגישה הוא רשם לי אבל... ואז הוא רשם אני לא יכול להכנס לזה עוד פעם אני מצטער..היום שיכנעתי אותו להתקשר אלי לדבר איתי קצת .. כל השיחה שקט חלאס מספיק לבכות יואו שומעת זאתי רשמה לי ככה זאתי הראתה לי ככה פה ושם ..ואז היה דממה כמה דק קראתי בשם שלו הוא אמר לי מה מה מה מה את דפוקה אמרתי לו מה קשור דפוקה אם אני לא מעניינת אותך לא אומר שאתה לא מענין אותי אני רוצה לשמוע תקול שלך בגלל זה אני קוראת לך .. הוא אמר לי שהוא לא ענה כי מישהי כתבה לו הודעה..ואני רוצה להגיד שלפני זה הוא רשם לי בפייסבוק שאני יבוא אליו מחר אבל בסוף לא דיברנו על זה..אני חייבת להחזיר אותו אני באמת מרגישה שהוא הכל בשבילי.. אני אוהבת אותו ברמה ככ מטורפת זה לא אובססיה עכשיו זה באמת מאהבה אליו אם זה היה אובססיה היתי מעיפה אותו ולא חושבת עליו בשביל שזה ירגע..תעזור לי בבקשה..