ייעוץ זוגי בירושלים
אלמונית
בגידה
⌄
שלום
ד"ר חסוןבעלי בגד בי וניהל חיים כפולים במשך שנה. בכל מהלך הוא תמיד היא אומר לי שהוא אוהב אותי ולכן לא חשדתי חוץ משקרים מסוימים שתפסתי אותו והוא היה ממציא לי כל מני דברים, אך לאורך כל השנה הוא אראה נכונות להישאר נשוי וניסה להשתנות. אחרי שתפסתי אותו, הוא התחנן שאני לא יזרוק אותו ואמר שזו הייתה טעות והבחורה לא עזבה אותו והוא פחד שאני אגלה. העפתי אותו מהבית לשבועיים ואז עם כל הכאב החלטתי לתת לו צאנס להראות לי כמה הוא מצטער ולהוכיח זאת (יש לי ילד בן חצי שנה). בקשה ראשונה לי אליך היא שתפנה אותי ליועץ זוגי טוב בירושלים כדי לעבור משבר זה ולנסות לשקם את הזוגיות בנינו למרות שהאהבה לא פסקה גם במהלך השנה בו בעלי ניהל רומן. אחד התנאים שלי היו ללכת ליועוץ והוא הסכים. דבר נוסף, אנחנו נשואים שנתיים, כשהיינו חברים החשק המיני של בעלי היה נורמלי, אך מהחתונה זה ירד, תמיד אני זו שרוצה (בסה"כ פעם בשבוע) והוא טוען שהוא עייף. במהלך השנה זו הייתי בהריון ולכן הוא לקח את זה כתירוץ, אך ידעתי שיש פה משהו אחר, חשדתי, כי לא שכבנו כמעט במהלך ההריון וגם ארבה חודשים אחרי הלידה. גם היום שחזרנו להיות ביחד הוא לא יוזם ואולי פעם בשבועיים זה קורה. הדבר מפריע לי מאוד, תמיד אני מדברת איתו על הנושא, אך דבר לא משתנה. האם זה קשור לעובדה שהוא היה שוכב עם מישהי אחרת שנה? או שיש לו בעיה? אני לא יודעת מה לעשות?תודה מראש
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי בירושלים
⌄
אלמונית יקרה,
לצערי לא אוכל לסייע לך ביעוץ זוגי בירושלים.