ייעוץ זוגי: אמון ובטחון בזוגיות

תאריך פנייה: 14.01.2007 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
חסויה
בעלי בוגד אך עדיין אוהבת
14.01.2007 • 21:15

שלום
אני בת 28 נשואה +2 ובעלי בן 32 חיי הנישואים שלנו לא מתנהלים כמו שצריך ויש תחושה של אי שביעות רצון לפני בערך שנתיים נודע לי שבעלי בוגד בי ושהקשר בינו לבין הבחורה איתה הוא נימצא כבר הפך לרומן ושהבחורה כבר אינה מוכנה לוותר עליו אך כמובן שאני לא הסכמתי לכל מה שקורה ונאמר לי שזה יסתיים ולא ימשיך להיות אך ראיתי שעם הזמן זה לא מפסיק הוצאתי את בעלי מהבית ופתחתי תיק ברבנות אך לא בגלל שאני רוצה אלא מחוסר ברירה אני עדיין מאוד אוהבת את בעלי ועכשיו לאחר כמה חודשים בעלי חוזר הביתה אך עדיין יש לי חששות בעלי טען שהוא בגד בגלל חוסר אהבה וחום מצידי כלפיו ושלא היתה לו ברירה אלא לחפש את זה בחוץ אני מאוד רוצה לנסות לשנות את עצמי בשביל שהוא ירגיש את אהבתי אליו אך עדיין חוששת שהוא יעשה זאת שוב בבקשה תעזרו לי איך אני יכולה לשנות את המצב בבית ולהגיע למצב שבעלי לא יצטרך לחפש שוב בחוץ והאם אני עושה את הדבר הנכון שאני נשארת איתו וממשיכה את מערכת נישואים בתודה מראש א'

ד"ר אורן חסון
ללמוד ליצור זוגיות טובה מחדש
17.01.2007 • 15:21

חסויה יקרה,
הבטחון והאמון שלך בו חשובים כדי לייצב את הזוגיות שלכם לא פחות מאשר הנאמנות שלו. מכיוון שאת מתקשה, ומכיוון שאת גם לא בטוחה בשינויים שאת צריכה לעשות וביכולות שלך להגשים אותם, ועוד יותר, אינך בטוחה בכך שהוא ירגיש שטוב לו עם מה שאת עושה, ושמה שאת עושה הוא טוב גם לך, מוטב שתחפשי את כל אלה בהדרכה מקצועית, כלומר ביעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חסויה
ללמוד ליצור זוגיות טובה מחדש
17.01.2007 • 18:14

בראש ובראשונה ברצוני להודות לך על עזרתך אך הייתי רוצה להוסיף עוד משהו שלא נאמר קודם . בעקבות הפרידה שלי מבעלי התחלתי ללכת לייעוץ במרכז למניעת אלימות במשפחה בגלל הבגידה וההשפלה שעברתי ובגלל יחסו של בעלי אליי שהיה פוגע בי מילולית במהלך נישואינו ניסיתי לומר לבעלי שאני רוצה שגם הוא ילך לייעוץ אבל הוא לא מוכן לקבל את זה {בעלי הוא מסוג האנשים הפרמטיבים ועם אגו בשמים} בייעוץ עצמו אני לומדת איך להיות עם ביטחון עצמי שמה שחסר לי עכשיו אבל בכל זאת אני מאמינה שאני אהיה מסוגלת לשנות דברים מעצמי אבל אני עדיין לא מצליחה להבין איך אני יכולה לנסות לשנות אותו אני מאוד רוצה שהנישאים שלנו לא יכשלו הפעם ואיך אני יכולה להביא אותו למצב שגם הוא ילך לייעוץ?

ד"ר אורן חסון
בטחון עצמי, ודרכים חדשות
17.01.2007 • 19:00

חסויה יקרה,
כתבת לי לגבי הבגידה בלבד, והנחיתי אותך בנושא זה בלבד. מה שאת כותבת עכשיו, על היחס המשפיל שלו כלפייך, מעמיד את הדברים באור אחר, מכיוון שאם הוא לא מתחשב בך ובצרכים שלך, גם לא תוכלי לבטוח בו בהמשך. לא לגבי ענייני בגידה, ולא לגבי התחשבות בך ביום יום, הערכה שלו כלפיך, ונתינה שלו כלפייך, כולם הכרחיים כדי לקיים זוגיות טובה.את הולכת ליעוץ, ואת עושה את הדבר הנכון. הם מכירים אותך ודרכך גם אותו הרבה יותר טוב ממני. התייעצי איתם. והתייעצי איתם גם לגבי המשך הזוגיות שלך. ככל שהבטחון שלך בעצמך יהיה רב יותר, פחות תצטרכי זוגיות שאינה טובה. יתכן שזה ישפיע עליו לטובה, אבל גם ייתכן שזה יעזור לך להבין שאם זה משהו רע, יש לך מספיק כוחות לחיות טוב יותר לבדך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חסויה
בטחון עצמי, ודרכים חדשות
20.01.2007 • 09:15

תודה ! תודה! תודה!