ייעוץ זוגי: איך להתקדם מבגידות
אירית
בגידה
⌄
היי ד"ר.בעלי שלח לך מייל לגבי הבגידות שלנו האחד בשני והצעת לו לפנות לייעוץ.רציתי לציין שאנ מאד מנסה להתגבר על כל המצב של התיקו שנוצר בינינו אבל קשה מאוד .כל מריבה זה צף לי.אני מאוד רוצה לפנות לייעוץ אך הוא מהסס.הוא חושב שאנו נוכל לפתור את זה לבד אבל הוא לא מבין שכל ריב זה צף והוא טוען שלמרות זאת גם אם נלך לייעוץ זה יצוף, אך אמרתי לו שאז נוכל להתמודד עם זה איכשהו.תעזור לי כי אני ממש לא רוצה להתגרש, אני מאוד אוהבת אותו למרות הבגידות ולציין שיש לנו בנות מקסימות ואנחנו הורים טובים בסך הכל, רק בינינו זה השתבש קשות.תודה מראש אירית אשתו של בני.
ד"ר אורן חסון
שליטה בהצפה של בגידות, ואח"כ להתקדם
⌄
אירית ובני יקר
ים,אני מציע לכם ללמוד מהנסיון. אם הנסיון שלכם אומר לכם שאתם מצליחים לפתור את הדברים לבד, עשו זאת. אם לא הצלחתם, כדאי לעשות זאת דרך ייעוץ זוגי. עם זאת, על-פי נסיוני, אני ממליץ לכם לבחור יועץ שלא ייתן לכם להתבחבש בתוך דברים שהיו, אלא שיעזור לכם לצאת משם הלאה. נבירה חוזרת בעבר, אם היא תהיה הנושא העיקרי של הפגישות, תשוב ותציף את הכעסים וחוסר האמון של שניכם. זה לא מה שאתם צריכים, כי אני מתרשם שאתם רוצים לבטוח זה בזו, רק לא יכולים. זה לא אומר שאתם לא צריכים לדבר על מה שהיה, אלא באופן ממוקד יותר, כשלב ראשון וקצר, ובאופן שהוא מבוקר ומונחה על-ידי היועץ הזוגי, ולא כנושא פתוח שתדונו בו עד אין קץ.ואגב כך, גם אם תהליך היעוץ הזוגי יהיה ממוקד בתהליכים שיש לעשותם, זה ייקח זמן. אבל ישנם דברים שאתם צריכים להפנים, בעיקר ברגשותיכם שלכם עצמכם פנימה, שיהיה לכם קשה לעשות לבד.
אירית
שליטה בהצפה של בגידות, ואח"כ להתקדם
⌄
תודה רבה.