יחסים עם חבר של חבר - מה עושים?
123
מה עושים..?
⌄
שלום.
..אינני יודעת מה לעשות..התחלתי קשר מדהים עד אתמול בלילה.לפני חודשיים-שלושה הכרתי בחור מדהים אבלעם הזמן הבנתי שהוא מדהים רק בחיצוניות שלו..היינו ביחד כמעט חודש והוא כל הזמן אמר לי שהוא צריך "ספייס"והוא לא יכול כרגע להיכנס לקשר בגלל עבודה שדורשת ממנו המון.אני לקחתי את זה בתור תירוץ ופשוט חתכתי את זה.לפני חודש התקשרו אליי לפלא' ממספר מזוהה וזה היה חבר שלו.לא הייתי מוכנה בשום פנים ואופן להיכנס לקשר עם החבר של החבר שלי לשעבר.למרות השיכנועים שלו לא ויתרתי ואמרתי לעצמי שאני סתם אמצא את עצמימסכסכת בין חברים.לפני שבוע הוא התקשר אליי והצליח לשכנע אותי ונפגשנו.בפגישה הוא כל הזמן שאל אותי אם היה קטע מיני ביני לבין החבר לשעברוהוא מאוד מקווה שלא כי הוא ממש רוצה להמשיך את הקשר לטווח הרחוק.אתמול כל האמת יצאה לאור והתגלה שהיה קטע מיני עם החבר לשעבר(יש לציין שלא היו יחסים מלאים).הוא פשוט השתגע מזה ואמר לי שהוא כ"כ לא רוצה לוותר עלי אבל הוא לא רואהשום ברירות. למרות כל הבכי והצרחות שום דבר לא עזר הוא המשיך לחבק אותיולהגיד לי שאין לי מה לבכות עליו ושהוא סתם "עוד אחד" אבל לא!!!אני יודעת שהוא גבר מדהים והוא אפילו אמר לי אתמול שהוא רוצה אותי ורק אותי.אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. רע לי. אני רוצה אותו בחזרה!!!מה עושים? :-(יש לציין שאני בת 19 והוא בן 23
ד"ר אורן חסון
להפסיק ליילל
⌄
123 יקרה,
אם הגבר המדהים שפגשת לא חזק מספיק כדי להתגבר על זה שקיימת יחסים עם החבר שלו כשהיה בן זוגך, וזאת לאחר שאותו גבר מדהים פנה אליך לאחר שידע שהיית חברה של החבר שלו בעבר, ואולי דווקא בגלל זה, אז אולי הוא לא כל כך מדהים כמו שאת חושבת. את בסך הכל מכירה אותו שבוע, וכבר צורחת ובוכה? (במילים אחרות: בדקי את עצמך, כי התגובה שלך נראית מוגזמת) והרי שבוע אחרי שהכרת את החבר שלו חשבת שהוא מדהים, ואחר-כך למדת אחרת. בקצב הזה, עוד יהיו לך הרבה גברים מדהימים בחייך, כך שאולי לא כדאי לדאוג כל כך.ויש לי רושם שאם תפסיקי ליילל, ותתחילי לגלות אדישות ולתפוס מרחק, החבר הזה ירוץ אחריך, ופתאום שום דבר ממה שקרה קודם לא יהיה לו איכפת.