התגברות על פרידה: טיפים ודרכים
שירי
פרידות
⌄
קשה לי מאד להיפרד מאנשים וכל החיים סבלתי מזה .היום אני אחרי קשר של שנתיים וחצי שאני יזמתי את הניתוק מכל מיני סיבות ובכל זאת קשה לי לעשות את הקאט את הניתוק הסופי ככה שהבחור לא יהיה לי בחיים זה כבר גובל לדעתי באובססיה שהיא לא לרצוני אבל קשה לי להתמודד לבד עם המחשבות , זיכרונות , שכל היום מתרוצצות לי בשכל .הייתי רוצה לדעת איך אפשר להיות יותר חזקה , איך אפשר פשוט להמשיך הלאה מבלי לרצות להשאיר פינה שאפשר לחזור אליה ולהרוס עוד יותר בדרך כלל את מה שהיה .אבקש עיצה או חוו"דגם תגובות של קוראים יעזרו
ד"ר אורן חסון
להתגבר על פרידה
⌄
שירי יקרה,
לאף אחד לא קל להתגבר על פרידה, ופעמים רבות קשה עוד יותר להתגבר על הציפיות והתקוות שנמוגו. הדרכים להתגבר על כך הן קלישאיות שבודאי כבר שמעת עליהן, אבל הן עובדות: חפשי חברות ועיסוקים מעניינים, תני לזמן לעשות את שלו, ותכנני לך עתיד חדש וטוב יותר, וגם תוכנית שיקום, כמו מתי תתחילי לצאת לבלות עם חברות, מתי תהיי מוכנה לדייטים כדי לתרגל ולהתנסות ולהתרגל לרעיון, ומתי תתחילי לחפש זוגיות חדשה. ואם את לא מצליחה לראות התאוששות בתוך חודשיים-שלושה, לכי לטיפול.תגובות של קוראים, אגב, לא בפורום הזה. אם זה מה שאת רוצה, וגם זו דרך להתחיל לחפש פתרונות ותשובות, עשי זאת בפורומים המיועדים לדו-שיח בין הגולשים.