יחסים עם הוריה: תקשורת וסדרי עדיפות

תאריך פנייה: 21.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שי
לאורן חסון
21.01.2007 • 14:22

אני בן 28 ואני נשוי לבת 25 כמעט שנה וחצי .הוריה מתערבים לנו בזוגיות וכשאני מגיע לבית הוריה אני סובל מיחס מאוד קר מצד האחים שלה ומהוריה וזה זמן שזה גורם למריבות גדולות מאוד ביני לבת זוגתי ואף אפילו כבר דיברנו על גירושים בעיקבות המצבהיא תמיד אומרת לי שבשורה התחתונה אני היתחתנתי עם המשפחה שלה גם כי מה שהכי חשוב לה זה המשפחה שלה .עוד בעיה .הלכנו ליעוץ זוגי וביעוץ אמרו לי שיש לי חרדת ביצוע במהלך סקס אם תוכל להסביר לי מהי חרדת סקס וממה זה נובע ואם אפשר לתקן ?תודה רבה רבה לך ד"ר אורן חסון ואודה לך יותר אם תועיל ותוכל בטובך לעזור לי כי אני ממש נמצא בצומת דרכים לא ידוע

ד"ר אורן חסון
יחסים עם הורים שלה
22.01.2007 • 01:01

שי יקר,
לגבי חרדת ביצוע, עניתי לךכאן.לגבי היחסים שלך עם זוגתך ועם הוריה, יש ביניכם בעיה של תקשורת וסדרי עדיפות. אם המצב חריף עד כדי כך, סימן שיש ביניכם הרבה ויכוחים על מי צודק ומי לא, יותר מאשר דיונים שיסייעו לכם להגיע להבנות הדדיות של הצרכים והקשיים. אני לא בטוח מה הקשר בין זה לבין חרדת ביצוע בסקס (אלא אם זה משפיע, וכנראה זה משפיע כי קשה שלא, על התדמית שלך בעיני עצמך, ואולי גם בעיניה), אבל אני מציע שתלכו, בעניין שני הדברים גם יחד, לטיפול זוגי ומיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083