יחסים עם גבר נוסף: מה לעשות
אלכסנדר
שלישיה?
⌄
שלום רב.
לאחרונה חברתי חולמת את אותו חלום שבו היא עושה סקס עם 2 גברים, היא טוענת שזאת הפכה להיות הפנטזיה שלה ואתמול שאלה אותי אם אני הייתי מעוניין לצרף גבר נוסף לשלישיה...לא ידעתי מה לענות לה למרות שאנו מדברים על הכל ואין יותר מידי יחסי קנאה ביננו...אציין גם שאנו חברים כשנתיים וחצי ושנינו בני 23.האם לדעתך זה בהכרח אומר משהו על הקשר שלי איתה ? או על המין שלי איתה ? או כל דבר אחר שעולה בדעתך .... ?תודה רבה.
ד"ר אורן חסון
אם אתה מוכן להיות עם עוד גבר במיטה
⌄
אלכסנדר יקר,
אם אתה לא רואה את עצמך עם עוד גבר במיטה, ואם יהיה לך קשה לראות אותה מקיימת לצידך יחסים עם גבר נוסף, זה לא בשבילך. זה לא אומר דבר על היחסים שלך איתה, וזה לא אומר דבר על יחסי המין שלך איתה שיכולים להיות מצויינים ועדיין היא יכולה להיות עם הפנטזיה הזו. זה יכול להיות שזה סיפור שהיא שמעה ממישהי, זה יכול להיות סיפור שהיא מספרת לעצמה שמתעצם ומהדהד בראשה. מה שחשוב הוא שאם היא תמשיך בזה, וזה יפריע לה יותר מהקשר איתך, אני חושש שלא תהיה לך ברירה אלא לתת לה ללכת. נדמה לי, אם אני לא טועה, שזה יהיה לך הרבה יותר קל מאשר להיות לצידה במיטה עם עוד גבר. ובכל מקרה, ארועים כאלה, במקרים רבים, ממילא הורסים את הקשר, בשל השפעתם הרגשית על שניכם.כך שהדרך היחידה שלך להציל את הקשר שביניכם היא להיות חד משמעי, לשים לה גבולות, ולהתנגד ללא שום מסר כפול ומבלי להיגרר לויכוח. "לא זה לא, ואין דיון על הנושא!", ולעבור לשוחח על דברים אחרים.