אכזבה ראשונה: מה עושים?

תאריך פנייה: 26.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נועה
דייט ראשון
26.07.2010 • 18:57

הכרתי מישו ממש חמוד בבסיס שבו אני משרתת.התחלנו לדבר בטלפונים הודעות ואחרי כמה הצעות הסכמתי להפגש איתו שישי בערב.הוא היה עם חברים בים, הם ישנו שם אז הם הביאו אוהלים. כשהגעתי היינו קצת עם החברים, קצת דיברנו שנינו, ואז הוא לקח אותי לטיול על החוף והתנשקנו.לאחר מכן חזרנו לחברים שלו, הוא נכנס לאוהל ואני נכנסתי גם הוא סגר את האוהל כי אמר שלא נעים מהחברים והתנשקנו הרבה. לא היה שום דבר מעבר לנשיקה.אני חזרתי לבית ולא נשארתי לישון איתו ועם החברים. הוא שלח לי הודעה כשהגעתי לבית וזהו.מאז הוא לא התקשר ולא כלום, רק בבסיס אומר שלום כשפוגש בי וזהו.האם התנהגתי לא בסדר ב"דייט"? האם לא הייתי צריכה להסכים לו לסגור את האוהל? כי ממש מוזר שפתאום הוא ניתק קשר..

ד"ר אורן חסון
אכזבה ראשונה
27.07.2010 • 00:34

נועה יקרה,
לא אמרת בדיוק כמה זמן עבר מאז, ואני מניח שאת מדברת על יום שישי האחרון. זה אמנם לא הרבה, אבל זה מספיק כדי לקבל את המסר: אני לא מאד מעוניין, גם אם הוא יחזור אליך אחר-כך.אלא שאת לוקחת את ה"אשמה" עליך, ולחינם. יכול להיות שהוא שינה את דעתו, יכול להיות שהוא רצה אותך "קצת", ובעיקר לקבל חיזוק חיובי לכך שהוא יכול, ואולי יש לו חברה שהחליטה לחזור אליו או להחזיק אותו קצר. במילים אחרות, סביר להניח שזה בכלל לא קשור לשאלה אם הסכמת או לא הסכמת לסגור את האוהל.מצד שני, העובדה שאת לוקחת את זה לשם, אומרת בעיקר שאת לא שלמה עם זה, ואולי בגלל שאת חוששת שאולי שידרת תדמית מסויימת. כנראה שלא, נועה. את לוקחת את זה לשם כנראה בגלל שאת לא רגילה לזה. אלא שאני חושב שזה די מקובל, ולכן כמעט בודאות לא זה העניין.זו אכזבה ראשונה שלך. סביר להניח שיהיו עוד, ממש כשם שסביר להניח שיהיו לך גם הצלחות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083