יחסים מתוחים עם בעלך
שלי
משבר משבר
⌄
שלום רב
שמי שלי נשואה 9 שנים עם 4 ילדים לפני חצי שנה יצאתי לחופשה בת 4 ימים עם חברות שחזרתי כל המשפחה של בעלי כעסו עליי מאוד "שזרקתי" עליהם 4 ילדים ונסעתי עוד קיללו אותי שאני אמא רעה וגיסתי הוסיפה את המילה זונה וירקה לי בפנים. לפני הנסיעה הכל היה בסדר גמור עם כולם ועכשיו הכל נהרס אני לא הולכת להורים שלו והם לא באים לכאן לא מדברת על להציע עזרה שהם יודעים שאני עם הילדים לבד (אנחנו גרים ממש מולם). עברה כבר חצי שנה והכל נשאר אותו דבר זה מאוד מפריע לזוגיות שלנו אנחנו כבר לא מדברים לא צוחקים ובטח שלא יוצאים אנא תגובתך
ד"ר אורן חסון
חיץ לא ברור בינך לבינם, במקום שותף
⌄
שלי יקרה,
הקושי אינו המשפחה שלו, אלא היחסים שבינך לבין בעלך. ייתכן שהוא לא הסכים אז שתסעי והם קלטו זאת, ייתכן שהוא הטיל את הילדים עליהם, ויתכן שהוא לא מספיק חזק מולם כדי לומר להם שזו היתה החלטה שלו שהוא רצה בה (שתסעי). אבל המריבות בינך לבינו הם הקושי העיקרי ביניכם כרגע. אולי כי את מאשימה אותו בכל זה, או בכך שהוא לא מצליח לפתור זאת, ולא מקבלת אותו כפי שהוא, ככזה שלא יודע לעמוד מולם ולהילחם בהם (ובכלל לא בטוח שהוא צריך להילחם, יכול להיות שיש דרכים טובות יותר). יכול להיות שהעמדת אותו בינך לבינם באופן שהוא לא יכול להתמודד, והוא מתגונן מולך.הבעיה הזו מורכבת, והולכת וגדלה. עדיף ללכת ליעוץ זוגי כדי לפתור אותה. ביניכם קודם כל, ואחר-כך רק עם המשפחה המורחבת.