יחסים: מה ריאלי ומה לא

תאריך פנייה: 12.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עסל
חוסר ביטחון
12.03.2006 • 21:21

שלום רב
:אני בת 23 הולכת להתחתן בעוד כחודשואני מאורסת כבר שנתיים .הבעיה שיש לי סימנים כההים מתחת לעניים כמו -שנובעות מחוסר שינה או עיפות- ואני תמיד הסתרתי את זה במוצרי איפוראני מתביישת מהארוס שלי ולא יודעת איך יגיב לזה כשנתחתן כי אז אניני יכולה לשים מק -אפ 24 שעות.למרות שאני שהתמשתי בהרבה קרמים וזה לא עזר לי.פעם ראה אותי בלי איפור והדבר לא יצא חן בעיניו ואמר לי שאני חייבת לנוח,והבעיה אצלי בכלל לא קשורת לעייפות זה דבר תורשתי.מה עלי לעשות ????

ד"ר אורן חסון
מה שריאלי ומה שלא ריאלי
13.03.2006 • 01:49

עסל יקרה,
השאלה שלך מחולקת לשניים. הראשונה, הנוגעת לסימנים הכהים מתחת לעיניים, נסי בכל זאת לגשת למומחה עור (או אולי קוסמטיקאית). אולי כן תמצאי איזה שהוא פתרון.השניה, נוגעת לשאלה של היחסים ביניכם. העניין הוא שכל עוד אין לזה פתרון רפואי, הרי זה משהו ששניכם תצטרכו להתרגל אליו. הוא למראה, ואת לבושה שלך. וככל שתהיי פחות נבוכה מהעניין, כך יהיה לך יותר קל, וכך הוא פחות ישים לב. וכשאת יכולה, המשיכי לשים איפור, כל עוד זה מפריע לשניכם, כך שלפחות הזמן שהוא זה יפריע לכם, ייקטן.לצערי, אני לא יכול להגיד לך להסתיר את עצמך ממנו בכל פעם שאת מורידה איפור. את יודעת שזה לא ריאלי, למרות שהשאלה שלך מראה שאת מקווה שאולי זה כן ריאלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083