יחסים: מה קורה בזוגיות שלך?

תאריך פנייה: 05.09.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ר
"מלכודת הדבש"
05.09.2011 • 16:29

שלום
דר' אורןאני נשואה +2 לפני 5 חודשיים הסתיים לו קשר עם חבר שהיה לי בתקופת הצבא.הוא גם נשוי....היה לנו קשר לא יציב הרבה אמירות ותנודות סותרות מצידו.כדי לא להיפגע ניסיתי אני לסיים את הקשר והוא היה אומר לא למה?אם לא הייתי רוצה הייתי אומר....היו כמה סיטואציות של מגע נשיקות חיבוקים לא יותר..איימתי עליו שנפסיק ואם לא אני אספר לאשתו.אך זה לא הזיז לו ובאחת הפגישות הוא שאל אם אני אבקש נשיקה תספרי לאישתי..וזה קרה.באיזה שהוא שלב נמאס לי כי הוא השתמש במילים פוגעות אם את חושבת שאני אעזוב את אישתי אז יש לך טעות למרות שמעולם לא קוותי ולא בקשתי רק האמירות אלו שפגעו.בסופו של דבר הוא הקדים אותי וסיפר לה הכל..ואני הוספתי וידעתי אותה בכל השקרים שלו.כרגע אני במצב שאני גרה די קרוב אליווהיו סיטואציות שנתקלנו פנים מול פנים המעבר הזה חדש לי..אני לא מסוגלת לתלות כביסה ולראות אותו בחנייה ממול קשה לי להמשיך.יצא לי מצב שנתקלתי באישתו פנים מול פנים והיא זיהתה אותי.קשה לי מאוד.קשה לי לראות איך אישתו סלחה לו וחייו עוברים מולי.קשה לי גם לקבל שהוא שלח לי הודעה עם אישתו מעולם לא הייתה אהבה אלייך ושלח סמיילי.ועוד כל מיני אמירות כמו תסתכלי על עצמך טוב זאת הסיבה שנזרקת פעמיים.אני פוגשת אותו הרבה לאחרונה הוא פעם אחת הגיע עם הרכב בדיוק שהייתי במעבר חצייה הוא הסתכל לעברי ולא הזיז את הראש ממני די מלחיץ..אנחנו עכשיו אויבים מה המסר שהוא רצה להעביר שהסתכל עליי ולא הסיט את ראשו ממני?איך אני אמורה לחיות עם זה שאני רואה אותו כל יום והבית שלו ממש מולילא מסוגלת להתמודד.אודה לכל עזרה.יש לציין שעד לפני חודש גרתי ביישוב חצי שעה מהעיר לא שהיה לי קל יותר.קשה לי לחשוב שהוא יודע היכן אניבעבר הוא בגד בחברה שלו אפילו התקשר אליי יומיים אחרי שהתחתני והוא היה היום אישתו גם איתי-גם מקרה של נתק של שנתיים והוא יזם חזרה לקשר.אפילו יומיים אחרי שהתחתנתי הוא התקשר-הוא גם היה לפני חתונהאני ממש בדכאון בקושי מתפקדת חושבת על סיום החיים..........

ד"ר אורן חסון
לחפש את הדבש במקום הנכון
07.09.2011 • 00:45

ר יקרה,
את מטילה עליו את האשמה לחוסר התפקוד שלך, אבל אני בכלל לא בטוח שזו אשמתו. לא שהוא טלית שכולה תכלת, אבל אם הוא לא בן אדם, את צריכה ללמוד להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה. אני מבין שקשה כשהוא בסביבה, ואני לא מצליח להבין מדוע עברת לגור קרוב אליו לפני חודש. האם אחד השיקולים שלך היה להיות קרובה אליו?הוא לא הבעיה שלך. הבעיה שלך היא הזוגיות שלך – היחסים בינך לבין בעלך. מה קורה שם? מדוע לא סיפרת מילה עליו? כי הרי אם את חושבת על גבר אחר, כנראה שהזוגיות שלכם לא טובה. ואז יש שתי אפשרויות: ללכת ליעוץ זוגי ולשפר אותה, כך שיהיה לך חבר טוב, בעלך, שתוכלי לסמוך עליו, או להיפרד, וללכת למקום אחר, כראות עינייך, ולהתחיל זוגיות חדשה מהתחלה. החפירות שאת עושה לגבי הגבר ההוא, לא עוזרות לך. להיפך. אז אולי הגיע הזמן לעשות את מה שכן עוזר לך, במקום זה, ובמקום לשקוע במקום הלא נכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ר
לחפש את הדבש במקום הנכון
07.09.2011 • 23:29

תודה רבהאני לא אשקר!המעבר לעיר היה בכל מקרה קורה .בישוב לא היה לנו בית שלנו ולכן ההחלטה הייתה לעבור לעיר.....שנינו ידענו עד כמה זה קרוב(בתקופה "היפה שלנו")המצב היום הוא כזהמאז ומתמיד אני עושה צעידות יום יום.(חוק מרפי)תמיד אני פוגשת אותו או מטייל ברגל עם הבנות או חוזר מהעבודה-עכשיו הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לראות אותו.לא בגלל שאין לי רגשת אליו אי הנעימות של "הפיצוץ" בנינו והאמירות הפוגעות והמעליבות מצד שנינו בעיקר אבל מצידו.הוא חושב שאני אורבת לומכל דרך אפשרית שלא הלכתי הוא הופיע גם שנשמתי לרווחה ואמרתי לעצמי לא ראיתי אותו היום ברגע האחרון זה קורהקשה לי להתמודד עם זה מעבר כרגע לא בא בחשבון יש לי פה מצב נתון של שניי ילדים בגיל ההתבגרות שלו צריכים לסבול מהשיגעון של אמא שלהם.דר אורן מה אתה מציע?אודה לך מאודבעיקר שהוא לא יחשוב שאני אורבת לו כי זה באמת קורה לבד וממש לא נכון.תודה