יחסים: מה עושים כשקצב שונה?

תאריך פנייה: 22.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
שלום
22.08.2010 • 18:32

שלום רב.
.יש לי בעיה אני בת 25 מעולם לא היה לי קשר רציני ..אני מרגישה שהמצב שלי הולך ומחמיר מעולם לא קיימתי יחסי מין ובגיל שלי 25 זה כבר מפדח ולא נעים..אני מנסה לצאת לדייטים והולך לי לא רע המראה שלי נאה ואני לא חסרה בטחון המון בנים רוצים לצאת איתי אבל הם מנסים לזרום מהר מידי וזה ל אנראה לי מתאים במיוחד שאני בתולה..מה אני אמורה לעשות..? מי ירצה לצאת איתי אם אני דורשת זמן בשביל לזרום..

ד"ר אורן חסון
סטיגמה
24.08.2010 • 01:16

חסוי יקרה,
מן הסתם, מרבית הגברים הצעירים בימינו מאיצים את התהליך יותר מהר ממה שנוח לך. כי הרי לו היית "זורמת", זה כבר היה קורה. והעובדה הזו מכבידה עליך, וגם על הפתרון. כי את באמת צריכה זמן כדי "לזרום", וגם חוששת, אולי, מתגובה לא נכונה. ואחת הסיבות לתגובה לא נכונה של גבר במקרה כזה היא ההנחה שלו שאם את עושה את זה איתו בפעם הראשונה, הרי זה אומר, לכאורה, שיש לזה גם המון משמעות בעינייך. "הרי אחרת היית עושה את זה קודם". וזה עלול להפחיד גברים כי הם לא רוצים להתחייב על ההתחלה, מחד, ומצד שני, חושבים שזה מה שאת מצפה מהם.אני רואה שתי אפשרויות עקריות:האחת, לא להתפשר, ולהמשיך לחפש מישהו שתרצי לקשר קבוע, וכשיגיע הזמן, להתמודד עם הפחדים שלו ממחוייבות, ועם הצורך שלך להסביר ולתת לזה פרופורציות נכונות.האפשרות השניה היא להחליט לאבד את הבתולים, ואת הסטיגמה הקיימת בעיני עצמך ואחרים. אבל מוטב לעשות זאת נכון ככל האפשר. כלומר, למצוא גבר שיכול להיות איש סוד, שימשוך אותך מספיק גם אם אינו מתאים להיות בן זוג קבוע, ולמצוא את ההזדמנות להסביר לו מה את מצפה ממנו, כולל את זה שאת צריכה קצת זמן, מחד, ושאת לא רוצה אותו כבן זוג, מאידך.או, אם העניין הטכני עצמו מאד מפריע לך ואת רוצה לחסוך מעצמך את כל זה... ללכת לרופא כדי לעשות ניתוח קטן, כך שמה שיישאר זה יחסים נטו בינך לבין הגבר הראשון, וללא סטיגמה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083