יחסים: מה לעשות כשבן הזוג אוהב אחרת

תאריך פנייה: 29.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורטול
מיואשת מהחיים
29.01.2007 • 15:30

שלום.
..אמנם אני צעירה בת 19 יש לי חבר שנה ...והוא פשוט לא מעריך אותי תמיד אני צריכה לבקש ממנו להיפגש צריכה להציע לצאת לנשהו וכמו תמידלעיתים הוא מסרבאני לא יודעת מה לעשות והאמת שיש לי גם פחד נטישה...הוא מזלזל וכול עם שאני מגיעה לרגע של התפוצצות ואומרת לו שברצוני לסיים את זה הוא משתפן מתנה יפה ולאחר כמה ימים שוב חוזר לאותה התנהגותאני רוצה דרכים שימשכו אותו אלליייהוא אוהב אותי אני יודעת!!אבל לא מעריך רוצה שהוא יאהב אותי כול יום מחדש יותר ויותר...מה עלייי לעשות?בבקשהה תעזרוווווו לללליייי אניי סובלתת!! סובלתת בשקט

ד"ר אורן חסון
החיים יתנו לך יותר מכפי שאת מצפה
31.01.2007 • 15:43

אורטול יקרה,
הוא אוהב אותך בדרכו. הוא לא אוהב אותך כפי שאת רוצה שיאהבו אותך. בדרכו, כפי שאת רואה, זה כאשר נוח לו. זו אינה אהבה של נתינה. אולי כדאי שתפסיקי לסבול בשקט, ותגידי לו מה את רוצה, ומה לא מתאים לך. אל תחכי לרגע של התפוצצות. דברי איתו דווקא ברגע של שקט ורוך ביניכם, ואמרי את כל מה שיש לך להגיד, מתוך הכרת ערך עצמית, ומתוך שמגיע לך, ולא מתוך נסיון לפגוע. אם משהו יעבוד, זה זה. ואם זה לא יעבוד, אז זה כנראה לא בשבילך, כי מגיע לך יותר. לכל אחת מגיע יותר. את בת 19 וחסרת בטחון. עוד שלוש שנים תראי שיחסי בנים בנות שונים באופן משמעותי ממה שאת רגילה היום. תני גם לזמן לעשות את שלו.אבל תוך כדי כך, גם בדקי את עצמך. תשתדלי להיות עקבית בצרכים שלך, ופחות קפריזית (אמירה בעת הנכונה תחסוך לך צבירה והתפרצויות). והשתדלי לתת לו מרחב במקום שראוי לו לקבל זאת. בדקי את עצמך ואת ההתנהגות שלך בעניין הזה, הציבי לעצמך גבולות ברורים, והשארי עקבית בהם. השתדלי שאלה לא יהיו עם גבולות שזזים כל הזמן לפי מצב הרוח.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083