יחסים: מה את רוצה?
צימאון
צימאון ?יכולה או לא
⌄
שלום
וערב טוב,אתמצת ממש בקצרה את אשא על ליבי וזה מפחיד לומר את הדברים ולעמוד מול הרגשות. או איך יודעים באמת מה רוצים ?אני בן אדם מאד שמח וחייכן ויוצאת עם בחור מאד גברי, שרמנטי, לא מהאנשים שחייכנים ממש או שמצחיקים. מנטאליות לא ישראלי כי אינו אך גם הוא לא כזה .וזה חסר לי, מצד אחד אוהבת את הפוזה שלו, הגברית, נותן לי ביטחון 100 מדהים ורומנטי להפליא אך חסר לי החייכנות הזו. עכשיו חזרתי מחברה וצחקתי ממש , התגעגעתי לזה וזה חסר לי ממנו .גם בנוסף מרגישה שלא מתקדמת לכלום , לא יודעת לאן להתקדם איתו ואם בכלל כן. מרגיש לי ש"הצלחתי" במערכת יחסים ( אני אחריי גירושים) וכאילו מפחדת להיפרד כדי לא לעמוד מול הכישלון שלא צלחתי למצוא זוגיות אחריי הגירושים.אני והוא מתאימים בהרבה דברים, במנטליות הרדומה קצת קשה לי וגם איפשהו צמאה להיות רווקה ולהנות להיות נחשקת שוב כי מוצאת את עצמי עצבה קצת .מציינת שאנחנו בגילאי 42 עם ילדים . ( פרק ב שנינו )1. רוצה רווקות?2. מתחילה להרגיש קצת נבולה איתו , בא לי צחוקים
ד"ר אורן חסון
לבחור בעצמך
⌄
צימאון יקרה,
אני מצטער על הכינוי, אבל זה הכינוי שבחרת.הוא לא מושלם במשהו שהוא משמעותי לך, ולכן קשה לך לומר 'דייני', כלומר, זה מספיק טוב לי. אני יכול להבין את החסר שלך.יתכן שלו היה מצחיק אבל לא מושך, גם אז לא היית אומרת 'דייני'. ולו היה מצחיק ומושך, אבל לא יודע לחזר, גם אז לא היית אומרת 'דייני'. ולו היה מצחיק ומושך, ויודע לחזר, אבל רדום, גם אז לא היית אומרת 'דייני'. ואולי לו אכן היה כל אלה אבל כן היה מצחיק כן היית אומרת 'דייני'. – אני לא יודע, אבל זו אפשרות. יש לך צרכים שונים מבן זוג, ורק חלקם מתממש לך עם האיש הזה. בעיקר, אולי, את לא מרגישה נחשקת מספיק, ובעיקר, אולי, חסר לך איתו שמחת חיים.אז זה בסדר. אם זה לא מתאים לא, חפשי מישהו אחר. אם זה לא מתאים לך, מותר לך לקחת את הזמן ולחפש ריגושים. אין לך הפעם סיבה למהר, כפי שאולי היתה לך בעבר. אם את צמאה להיות רווקה ולהינות מלהיות נחשקת, אז לכי על זה. זה אורח חיים אחר, זו אווירה אחרת, והיא לגיטימית. אף אחד לא מחייב אותך בשלב הזה להתחייב לקשר "עד עצם היום הזה" (כך נגמרות האגדות, לא?). השאלה היא בעיקר מה את רוצה. אם את רוצה התנסות והרפתקאות, לכי על זה. את לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד. מצד שני – יתכן שאת כן מרגישה, במקביל לחיפוש הריגושים שלך, גם את האחריות כלפי הילדים, ואולי גם כלפי עצמך – ללכת על בטוח, כדי למצוא עתיד טוב ויציב.אני לא יודע מה נכון ומתאים לך, או מה מתאים לך יותר. זה כבר משהו שאת צריכה לבחור בעצמך.