יחסים לא שוויוניים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 09.03.2010 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
אלמונית חמודה
חבר שלי הציע הצעה מוזרה!
09.03.2010 • 14:24

היי,אני בת 19 וחצי ויש לי חבר שנה וחצי ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה.מה שמטריד אותי זה היחסי מין.. ממש טוב לנו..דברנו על זה המון על פנטזיות וכל מיני ועשינו כמעט כל פנטזיה שהיתה לנו! ממש כייף לנו! :)הבעיה היא, שאני שאלתי אותו מה הלאה איזו פנטזיה הולכים לעשות עכשיו?!אז הוא אומר שעכשיו הוא רוצה שנצרף עוד צלע אלינו וזה פגע מי! מה אני לא מספיקה לו?!וממש פיתחתי את הנושא הזה לראות מאיפה זה בא לו..הוא אמר שהפנטזיה שלו זה לעשות איתי שלישייה..אמרתי לו לך תעשה מה אתה רוצה ממני?והוא אמר שהוא רוצה רק איתי שאם זה בלעדיי זה לא יהיה שווה..ואז אמרתי לו לא יהיה אכפת לך שגבר אחר ייגע בי?אמר שלא.. שזה לא עם רגשות ולא מאהבה אז לא אכפת לו..אמרתי לו שלי כן אכפת אם אישה אחרת תיגע בו והוא בה..בכיתי..הוא אמר שהוא רוצה שאני ינסה דברים אחרים וחדשים ושלא אכפת לו שאני יילך לשכב עם גבר אחר אבל לא מאחוריי הגב שלו..אני לא מבינה איזה גבר אומר דבר כזה על מישהי שהוא כל כך אוהב?!?..איך לא אכפת לו שגבר אחר ייגע בי?!?!גברים אחרים לא נותנים שיסתכלו על האישה שלהם.. איך הוא מסוגל?!

ד"ר אורן חסון
לא מוזר, אבל ממש לא ראוי.
10.03.2010 • 01:02

אלמונית חמודה יקרה,
את צעירה, בן הזוג שלך צעיר, והוא עדיין לא בשל להבין מהם יחסים של זוגיות. הוא אמור להגן עלייך, לשמור עליך ולהיות קשוב לרצונך, ובמקום זה הוא עוסק בפנטזיות ובנסיונות שכנוע. הוא להוט מדי, ושכח להקשיב.דברי איתו, הסבירי לו שזה פוגע בך, ספרי לו שאת מצפה ממנו למשהו אחר, והסבירי לו שאם אינו רואה את הדברים כמוך, אין לך ברירה אלא לחפש מישהו שמכבד אותך יותר. ועוד לפני שתגידי לו את זה, את צריכה להאמין בזה בעצמך. אני חושב שאת מאמינה בזה, האמיני בזה יותר.יתכן שבן זוגך שבוי בפנטזיות שלו, לא חושב מספיק ולא חושב נכון, ויתעשת אם תסבירי לו. אל תתני לו לשחק כאן משחקי כוח, או למדוד את הגבולות שלך. את צריכה להיות חד משמעית בעניין הזה, בדיוק כפי שאת מרגישה. אם לא יתעשת – זו אינה זוגיות שאת רוצה. הסיקי את המסקנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלמונית חמודה
לא מוזר, אבל ממש לא ראוי.
10.03.2010 • 08:09

היי ד"ר אורן חסון,אני מודה לך על התשובה המהירה!תראה כבר דברתי איתו כמה וכמה פעמים..הוא אמר שזה הוא והוא שונה מכל הגברים שאני מכירה או הכרתי.. ושזה האופי שלו.. ושאני צריכה לקבל אותו כמו שהוא..אמרתי לו שזה נשמע לא הגיוני להגיד לי דבר כזה..ואמרתי לו אולי אתה לא באמת אוהב אותי והוא אמר שהוא כן אוהב אותי מאוד, אבל הוא היה רוצה להגשים איתי פנטזיות..אני אמרתי לו שלא יציק לי עם זה והוא באמת כבר המון המון זמן לא מדבר על זה ולא מציק ולא לוחץ..אבל לפעמים הוא אומר לי למשל חלמתי חלום שאנחנו עושים שלישייה.. או שאני אומרת לו חלמתי חלום מוזר אז הוא ישר זורק מה? על שלישייה?!? וזה מרגיז! ואני אומרת לו שזה מרגיז והוא אומר מה? נו זה בצחוק ואני בכלל לא מדבר על זה ולא דברתי על זה כבר המון זמן...אמרתי כבר כל מה שאפשר להגיד..נכון להיום אנחנו כבר לא מדברים על זה.. אבל מטרידה אותי המחשבה שאם הייתי באה ואומרת לו תקשיב יש מישהו שאני רוצה להתנסות איתו.. הוא היה מסכים בקלות! אלא אם כן זה מישהו שיש לי רגשות אליו ואז הוא לא היה רוצה..זה לא נשמע לי הגיוני הדבר הזה!

ד"ר אורן חסון
להבין, לקבל, ולהרגיש בטוחה
11.03.2010 • 01:24

אלמונית יקרה,
מן הסתם, זה לא הגיוני על פי הקרטוריונים שלך, אבל כן הגיוני על פי אלה שלו. ובכל מקרה, אם הוא מבין אותך ואת חשובה לו יותר מהפנטזיה, אז הכל בסדר. אבל אם את מרגישה לחוצה בכל זאת מהשקפותיו, ומאויימת משום שאת מרגישה שהוא רוצה לממש אותן, אז יש לך בעיה.חשוב שתרגישי בנוח בזוגיות הזו, ולכן חשוב שתביני אותו, על נקודות המבט החריגות שלו אם יש לו כאלה, ומדוע הוא מרגיש כך, וגם חשוב מאד שהוא יבין אותך, ויהיה מוכן לקבל אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלמונית חמודה
להבין, לקבל, ולהרגיש בטוחה
11.03.2010 • 09:27

כן, הוא מבין אותי.. הוא תמיד אומר לי שהוא לא רוצה ללחוץ עליי ושבגלל שהוא יודע שאני כרגע לא רוצה את זה אז הוא לא מדבר על זה..אני לא מרגישה לחוצה בגלל זה, מאוד נוח לי איתו ובזוגיות שלנו, יש לנו באמת קשר מדהים, רק שהפנטזיה הזאת ממש מרגיזה אותי! מרגיז אותי שזה מה שהוא רוצה!!..מידי פעם נזרק או ממני או ממנו איזה משפט בקשר לזה..הוא מבין שאני לא רוצה.. והוא מבין.. הוא אמר שהוא יחכה עד שאני אהיה מוכנה לעשות את זה ושהוא לא רוצה לעשות את זה בלעדיי..אמרתי לו, אני בחיים לא אהיה מוכנה לזה...

אלמונית חמודה
?
17.03.2010 • 10:46

?