התלבטויות בקשר חדש: מה לעשות?

תאריך פנייה: 09.03.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
השואלת
קשר שרק עתה התחיל וידידים
09.03.2010 • 19:55

שלום,
אני בקשר מזה שבועיים יוצאת עם בחור שאני מאוד מחבבת ורוצה שהקשר יצליחעם זאת...יש לי הרבה חששות, באופן טיבעי...אני מניחה, רק שאצלי הבטחון לא בשמיים וכל דבר יכול לערער...והנה... גבר שהכרתי לפני חצי שנה בחו"ל, זה עתה חזר לארץ...ועכשיו מתקשר אליי עם רצון להפגש, יש לי הרגשה שזה מעבר לידידות (עבורו) ..אני לא מעוניינת אבל ניראה שהוא כן...הבהרתי לו שאני בקשר, אבל לא ניראה לי שזה מזיז לו יותר מידי....האם כדאי להפגש איתו? האם זה עלול להיות משהו "לא מוסרי" כלפי הגבר איתו התחלתי קשר עכשיו? או שכדאי לפתוח את זה איתו?...וכך לפתור את זה?

ד"ר אורן חסון
לדעת מה חשוב ומה לא
10.03.2010 • 01:03

שואלת יקרה,
את בקשר שבועיים. זו רק התחלה. הגבר שהכרת בחו"ל מעוניין בקשר איתך. את כותבת לי שאת לא, אבל את רק כותבת כך. כי במשפט הבא את שואלת אם כדאי להיפגש איתו, כאשר ברור לך מה הוא רוצה. לא פלא שזה לא מזיז לו יותר מדי.כאשר את יודעת מה את רוצה בברור, אנשים שומעים אותך. אם את לא בטוחה במה שאת אומרת, אנשים שומעים גם את זה. אם את חוששת שפגישה איתו תפגע בקשר שאת רוצה, את אמורה לומר זאת בקול מספיק רם שהצד השני ישמע."לפתוח את זה" עם הגבר שאת מכירה שבועיים, נראה מאד לא ברור. לפתוח מה? לומר לו שאת רוצה לפגוש גבר שמעוניין בך? מה את חושבת שהוא יבין מזה? – נכון. זה בדיוק מה שהוא יבין מזה. עדיין אין לו מספיק שעות הכרות איתך כדי לחשוב אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083