יחסי מין לא מספקים: מה עושים?

תאריך פנייה: 09.03.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לינא
יחסים
09.03.2010 • 09:39

שלום רב
אני אישה בת 28, נשואה +1, התחתנתי לפני שנתיים לבן זוגי הראשון , לא חוויתי מערכת יחסים עם גבר אחר, ואל קיימתי יחסי מין מלאים לפני החתיונה (היו לנו נגיעות רומנטיות אך ללא חדירה)אני בדילמה גדןלה, אני לא מתרגשת מיחסי מין כלל , אני מרגישה שאני עושה את זה בשביל בן זוגי, אני מרגישה שהוא נהנה מזה ( ולי לא איכפת) , הרבה פעמים הוא שואל אותי אם הגעת ילאורגזמה--- לא יודעת!!! מה זה אורגזמה, לא נראה לי (כמובן שאומרת לו כן)בעלי מאוד משתדל לספק אותי ביחסי המין אך עם זה אני לא מרגישה שאני רוצה לקיים אותם בשביל עצמי!!! הדבר לא הייה הרבה יותר טוב לפני שנתיים, אך לאחרונה אני מרגישה שממש זה עושה לי מעמסה , אולי בגלל העייפות עם נעבודה והתינוקת!!!אני לא יודעת למה לצפות בתשובתכם, כי לא נראה לי שאני רוצה לשתף את בן זוגי העניין!!תודה בכל מקרה

ד"ר אורן חסון
להוציא את הראש כדי לנשום
10.03.2010 • 00:59

לינא יקרה,
אם את לא נהנית מיחסי המין, לא פלא שאת לא רוצה לקיים אותם בשביל עצמך. זה קודם כל הפסד לך.אבל כדאי שתביני שאם זה קורה לך, הרי בודאי שאינך היחידה שזה קורה לה. זו תופעה ידועה, מוכרת, וכמעט תמיד בעלת פתרון.את חייבת זאת לעצמך קודם כל. שתביני שזה מקביל ל... נגיד, שאת לא נהנית מאוכל כי יש לך פגם בחוש הטעם, או ממוזיקה כי יש לך בעיות בשמיעה, והרבה נשים יגידו לך שכל זה עדיין בלשון המעטה. סביר להניח שלא תביני עד שלא תטפלי בזה. אני מבין את אי הרצון שלך לשתף את בן זוגך. את לא חייבת. אני אפילו מבין את ההרגשה שלך שאת מסתדרת היטב בלי זה. למה לעסוק בעניינים מביכים, לא נעימים, כשאת יכולה להסתדר נפלא בלעדיהם, כל עוד בן זוגך אינו מטריד אותך בהם? אבל הגישה הזו טובה כמו להטמין את הראש בחול. מתישהו תצטרכי להוציא אותו כדי לנשום. אני מציע לך ללכת לטיפול מיני אצל מטפלת מינית שהיא גם פסיכותרפיסטית. יש כאלה (חפשי באתר שלאיט"ם– האגודה הישראלית לטיפול מיני). כך גם תוכלי לומר לבן זוגך שאת פשוט הולכת לטיפול (פסיכותרפיה), כי יש לך עניינים משלך שאת רוצה לפתור, מבלי לספר לו על העניין המיני. לפחות כל עוד אינך רוצה בכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083