יחסים לא רציניים: מה המחיר?

תאריך פנייה: 14.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אסתר
לא יודעת איך להמשיך עם זה...
14.12.2010 • 22:19

שלום
ד"ר,לאחרונה אני בקשר עם בחור שהכרתי לא מזמן,בחור הרפתקאתי ומצחיק,אוהב לבלות ואת החיים כמוני.אני נורא נהנת איתו בכל הזמן הקצר שאנחנו בקשר.הקטע הוא שהוא בחור נורא פלרטטן,אוהב להתחיל עם בנות,התחיל עם חברות טובות שלי,הוא גם אגרסיבי נורא,אני לא יודעת איך להמשיך עם זה אני מתחילה נורא להתאהב בו אבל יודעת שהואלא רציני אליי אבל מאוד כיף לי איתו אני חווה איתו דברים חדשים שמעולם לא חויתי .אבקש עצה.

ד"ר אורן חסון
החוויה והתשלום באשראי
14.12.2010 • 23:42

אסתר יקרה,
לא כתבת בת כמה את, וחבל. אבל גם מבלי להכניס אותך לאיזו הכללה הקשורה לגיל, התשובה לשאלה שלך פשוטה: את אומרת לי שהבחור לא רציני, אבל כיף לך איתו ואת חווה איתו דברים שלא חווית בעבר. כלומר, יש בזה הרבה רווח, ואת המחיר תשלמי, באשראי, מאוחר יותר, בעתיד. אולי בעוד שבוע, אולי בעוד חודש, ואולי בעוד חצי שנה, כשהוא יחליט במקביל להיות עם מישהי אחרת, או סתם לעזוב, כי הוא צריך משהו אחר, ולא רוצה להיות כבול.אם הרווח בהווה שווה את זה, לכי על זה. אם את חושבת שהכאב של אחר כך יהיה גדול מנשוא, אל תלכי על זה. עדיף מעט כאב עכשיו על הרבה כאב אחר כך.אבל אני חושב שהבעיה היא לא זו ולא זו, אלא התקווה שלך שהוא ישתנה, ושהוא כן יהיה רציני. ובשל התקווה הזו, את מתרצת את הרווח העכשווי בכך שאחר כך אולי לא יהיה מחיר. לפי כל הסימנים שסיפרת, יהיה מחיר. כשאת מגהצת כרטיס אשראי, התשלום יינתן אחר כך. ועכשיו את מגהצת כרטיס אשראי, כשהחשבון הרגשי שלך כנראה גדל בכל יום. קחי זאת בחשבון. ולכן, נסי להוציא את אופציית התקווה מהמשוואה. היא לא קיימת. הישארי עם החשיבה נטו של הפיסקה השנייה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083