הבעת רגשות בקשר: סבלנות וראייה

תאריך פנייה: 14.12.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רומיה
תיקון למכתבי ..
14.12.2010 • 12:03

בגדול הכוונה הייתה לנסות ולספר לך את השתלשלות האירועים כדיי שתדע במה מדובר אני מבינה שהוא ארוך מידיי וצר לי על כך .בכל אופן השורה התחתונה זה שיש ביננו הפרש גילאים גדול אני מרגישה קצת מובנת מאליה למרות שהוא בהרבה מובנים מדהים אליי פשוט מבחינת הפגנת רגשות מילולית יש לו בעייה ,דיברנו על זה אמר שהוא לא רוצה שנסיים ושניתן לזה צ'אנס אמיתי שיש אנשים שלוקח להם זמן להיפתח ורציתי להיוועץ איתך לאור ניסיונך ולראות מה אתה חושב על כך .

ד"ר אורן חסון
קשר, פתיחות ורגישות
14.12.2010 • 23:38

רומיה יקרה,
רקע באמת יכול לעזור, אבל קצת קשה "לטפל" באופן יסודי מאד בהרבה אנשים במקביל... :-)אתם בהפרש 10 שנים, וארבעה חודשים ביחד (ליקטתי את זה מראשית המשפט הראשון הארוך במכתב הראשון שלך). יש גברים שיש להם בעיה בהבעת רגשות. יש גם נשים, אם כי פחות, שיש להן בעיה דומה. הוא אומר לך עכשיו שהוא רוצה להיפתח, וזה סימן טוב. כלומר, אם הוא מתפתח לאט בעניין הזה, מבחינתו אתם עדיין בתחילת הקשר. הוא מבין שאת רוצה החצנה ברורה יותר של רגשות, ושזה משמעותי בשבילך, ואפילו אומר לך – אני מוכן ללכת לקראתך, אלא שזה לא הולך אצלי מאד מהר, היי סבלנית.סביר שהוא יצליח לשנות משהו בגישה, אני רק לא יודע כמה. תוכלי לראות זאת עם הזמן, והשאלה היא אם את מוכנה גם להיות סבלנית, אבל גם, אולי, ללמוד לראות סימנים "קטנים" כסימנים אמיתיים, וללמוד לראות אותם בכלל, אפילו אם את רגילה לראות רק סימנים "גדולים" (אני לא בטוח שאת כך, אבל אולי). כי אצלו, אולי סימנים קטנים הם סימנים גדולים, את רק צריכה ליצור אצלך, אולי, את מערכת התרגום, כדי שתאמיני בהם. בשביל זה צריך להכיר אותו טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רומיה
קשר, פתיחות ורגישות
17.12.2010 • 21:18

כשאתה אומר סימנים קטנים ? גדולים? למה אתה מתכוון ? ברמת העשייה שלו ההשתדלות ? או באופן כללי .ותודה רבה על המענה :)