יחסים לא בוגרים: מה לעשות?
ליאן
חייבת משהו חזק,לא סתם-עיצה חכמה
⌄
רציתי להוסיף כמה דברים הוא טוען שהוא לא רכושני הוא מקנא לי וסוגר אותי כי בגדתי בו 4 פעמים ואני אתן את הדוגמא הכי קיצונית-בהיריון שלי היה יום אחד שהייתי בטוחה שזה סופית הוא בכלל רצה שאני יפיל והיה לילה שלם של מריבות והוא העליב אותי בלי סוף וצחק עליי בסוף הלילה הוא היתקשר לאקס שלי כדי שירגיע אותי יצא שהיינו ביחד פעם אחרת מישהו שהיה ידיד שלי שנתיים ולא ידע בכלל שאנחנו ביחד,בעלי היתעצבן שלא דפקתי לו כאפה או משהו בסיגנון .הדעה שלי ושל עוד אנשים היא החלטת ליסלוח זהו ניגמר הסיפור אתה לא יכול ליסחוט אותה כול החיים בטענה שאני בוגדנית זה היה מלפני יותר משנה ומאז לא היה כלום והוא אומר שבחיים לא יהיה בנינו אמון.הילדותיות באה בעיקר בדיבור שלו הוא חושב שהוא יוצאת גבר בדברים שרק מורידים לי ממנו כמו איומים ילדותיים וכול מיני צורות "להדליק אותי" עיזרו לי בבקשה?
ד"ר אורן חסון
עיצה חכמה
⌄
ליאן יקרה,
עושה רושם שלמרות שאתם כבר הורים, הרי היחסים שביניכם אינם יחסים בוגרים. אין ביניכם אמון, ואתם לא מסייעים זה לזו לתת אמון זה בזו. נראה שאתם לא יודעים לכבד זה את זו וזו את זה. די לקרוא את מכתבך כדי לראות שאת לא מכבדת אותו. את הרי חושבת שאת יכולה למצוא גבר הרבה יותר שווה ממנו. עד לפני שנה בגדת בו 4 פעמים. הוא אומר לך שלאטוב לו איתך בבית, והוא לא רוצה לסבול אותך בחוץ. הוא מאיים עלייך. כל אלה סממנים ליחסים שאינם בוגרים, שעוסקים בעניינים של פגיעה הדדית, ואי מתן כבוד.אין לי משהו חזק שיעזור לך. אני יכול רק לשקף לך את המצב. והמצב הוא שאתם זקוקים דחוף ליעוץ זוגי, וללמוד דרכו להתבגר ולשנות פאזה. ללמוד עד כמה יהיה לכם טוב יותר אם תדעו לכבד זה את זו, ובעיקר כאשר אהבה יש, כפי שכתבת. חבל להפסיד את זה. וחבל להמשיך ולחיות כך. אלא שלשנות זאת, זה תהליך לא פשוט. לא מספיק לומר לכם שאתם צריכים לכבד זה את זו כדי שיהיה טוב. אתם צריכים ללמוד לעשות זאת גם כאשר אתם כועסים, וגם כאשר קשה לכם. זה קשה, וזה תהליך ארוך. לצערי, אני לא מכיר "משהו חזק" שיעשה זאת בבת אחת.