יחסים: כשלא יודעים מה קורה
קצת סובלת
מה קורה אצלנו בזמן אחרון???
⌄
שלום רב.
אני בת 23 וחברי בן 27 אנחנו יחד מעל שנתיים וחצי.למה קשה לגברים להיפתח ולדבר???להגיד אני אוהב אותך???ולהגיד מה דעתם לגבי העתיד????אז זה מתחיל ככה,אנחנו אוהבים אחד את השני משפחה שלו מתים עליי ומעודדים חתונה (ההפך ממשפחתי) כמו כול זוג במהלך ההכרות אני מעלה את נושא העתיד לא בלחץ אלא ברוגע-למשל ,מתי אתה חושב להתחתן?כמה ילדים?איפה לגור?והתשובה היא תמיד ברורה ומובהקת-"לא יודע" ,"לא עכשיו","אני עעיף וכואב הראש"נמאס לי מהיחס או לא יחס.למה אי אפשר לענות ולדבר מה יהיה.שכחתי לציין כי אנחנו לא שוכבים מתוך בחירה שלי-עד החתונה....בזמן האחרון אני מרגישה ריחוק וקרירות-לא יודעת למה.הוא לא מספר לי מה עובר עליו לא מתעניין בי כבר כמו פעם, אין לו כוח לבוא אליי או לא מודיע ומזמין אותי אליו במקרה והוא חסר כוח.כשאני מתקשרת אליו הוא עושה טובה שהוא עונה בטון כבדות-כאילו עייף כול הזמן,אם אני לא מתקשרת -הוא לא מתקשר ולא שולח הודעות ב3 ימים האחרונים הוא לא התקשר לא בא ולא שלח הודעות.ההתנהגות מוזרה ואיך שאומרים-הגיעו מים עד נפש.עד מתי אני יכולה לסבול את היחס הזה??!!נמאס לי,אתמול אני התקשרתי בסופו של דבר ב7 בערב ואמרתי שאנחנו צריכים לדבר, אמר שיקפוץ אליי מהעבודה-הוא לא קפץ בסוף וגם לא הודיע שיבוא או לא.בשישי האחרון הרחתי על החולצה ריח בושם של אישה רק בצד אחד שאלתי מזה??הוא לא ענה רק חייך ואמר שאני מדמיינת.אולי יש לא מישהי מהעבודה???שאיתה זה רק סקס...אני חושבת לסיים את הקשר עקב היחס שלו והרצינות שלו אני חושבת שמגיע לי מישהו שיעריך שאני עושה בשבילו דברים ואוהבת אותו ודואגת לו ולא מישהו ששכח מזה זוגיות ואיך להתנהג בה ואיך לפנק.אצלו כנראה זה מובן מאליו הקשר שאני האישה הקטנה אשב ואחכה לו ואהיה כאן כשיתפנה אליי....תוכל\ו להסביר למה הוא ככה והאם אני חושבת ועושה נכון?יש לציין כי גם הא לא שכב מעולם עם מישהי.....
ד"ר אורן חסון
כשלא מדברים, לא יודעים. גם אני לא.
⌄
קצת יקרה,
את נמצאת איתו ולא יודעת מה קורה לו. מכיוון שכל כך הרבה אפשרויות קיימות, קצת קשה לצפות ממני שאדע מה באמת הוא מרגיש או חושב. האחריות לדעת את זה היא האחריות שלך ושלו. האם יש קשר לזה שאתם לא שוכבים אני לא יכול לדעת. לא כתבת אם זה מפריע לו, לא כתבת אם הוא מנסה ללחוץ עליך בכיוון הזה, לא כתבת אפילו למה בעצם אתם לא עושים את זה, ומה בעצם אתם כן עושים ביחסים האינטימיים שלכם. וזה רק חלק מהתמונה. האם יש לו קשיים אחרים? אתם גם לא גרים ביחד, ויכול להיות שהוא התעייף משנתיים וחצי שבהם האינטימיות שלכם לא התקדמה. יש המון המון אפשרויות כאן, כך שאין סיכוי בעולם שאדע יותר ממך. צר לי. אם המצב קשה, ואם הוא רוצה לשפר אותו כמוך, אולי כדאי שתגיעו ליעוץ זוגי.
קצת סובלת
כשלא מדברים, לא יודעים. גם אני לא.
⌄
שלום רב
דיברנו והוא ביקש הפסקה לבדוק האם יש טעם להמשיך ולאן זה יוביל.אני מרגישה שגברים הם נסוגים כששומעים את המילה מחויבות.אולי הוא גם כזה.אנחנו לא שוכבים מתוך בחירה שלי-עד לחתונה.והוא מבין ואינו לוחץ עליי.אנחנו מספקים אחד את השני בדרכים אחרות מה שלא מחייב חדירה.הוא התחיל יותר בעניין הדת שרוצה בית דתי ואני חילונית מלידה והוא היום מוגדר מסורתי.אמרתי שאין לי בעיה בנושא נידה וכשרות אבל לגבי לא לנסוע או לראות טלויזיה בשבת??? היום היחיד שאני פנויה מהלימודים ועבודה אז למה לא לטייל לבקר משפחה ולצפות בטלויזיה???!!הוא יודע לתת ביקורת לאחרים והמצחיק הוא שהוא עדיין רואה טלויזיה ומשחק במחשב בשבת אבל לתת ביקורת לאחרים שלא יודעים מזה הוא יודע.דיבר איתי על הלכות אדם שאנילא עושה ואני אמרתי-לא רצחתי לא גנבתי ולא נאפתי וכו' ביקשתי שהוא יגיד לי הלכה אחת לדוגמא-הרי הוא למד 12 שנים במוסד דתי ממלכתי, והטענה- שהוא שכח....אז איך הוא מצפה שאני אדע אם הוא לא יודע או שכח.....אני כועסת עליו בדרך שבו התעלם ממני ואינו גבר מספיק כדי לדבר איתי פנים אל פנים. ביקש הפסקה וקיבל ואני לא מבטיחה שאחכה לו כשהוא יתעורר....איך אומרים- יש עוד הרבה דגים בים.....