יחסים: חודשיים ביחד - מה עושים?

תאריך פנייה: 11.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
17
שיפור הביטחון העצמי בבן הזוג
11.03.2012 • 11:35

שלום,
אני בת 17, וחבר שלי ואני כבר כמעט חודשיים ביחד אחריי ידידות קרובה של מעל שנה. אני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל בכל פעם מחדש עולות בי הספקות, כוון שהוא אף פעם לא יוצר איתי קשר כשאנחנו לא מתראים לזמן רב, וגם ביום יום, אם אני לא אבוא אליו, הוא לא יבוא אליי. כשאני חושבת על זה, מאוד סביר שאם אני לא זאת שתיצור קשר, אנחנו עלולים שלא לדבר חודש. אני מתוסכלת ולעיתים נפגעת מזה כל פעם מחדש, למרות שאני יודעת שזה פשוט בגלל שהוא מאוד ביישן.פעם היינו מדברים המון, היום אנחנו לא מדברים הרבה. אבל כשכן מדברים, זה כמעט אם לא אף פעם לא על דברים רציניים, ואני כל כך רוצה לדבר איתו. אני לפעמים מפחדת להגיד לו משהו או להחמיא לו בגלל כל הציניות הזו שיש לו בכדי להמנע ממבוכה אולי...אני באמת באמת אוהבת אותו, ואני יודעת שהוא אוהב אותי, אבל חוסר הוודאות מנקר בי מידיי פעם ואוכל ביחסים שלנו לאט ובשקט.אני רוצה שהוא ירגיש טוב עם עצמו, ואיתי, ולנער אותו מכל זה, אני פשוט לא בטוחה איך.תוכל לתת לי עצות כיצד לשפר את ביטחונו העצמי? או שמא זו אינה הבעיה...?תודה רבה

ד"ר אורן חסון
בשניכם?
11.03.2012 • 23:54

17 יקרה,
כבר כתבתי בעבר שאני לא נוהג לענות לצעירים לפני צבא, כי זו אינה התמחותי, וכי יש עניינים המיוחדים לגילאים הללו. חוסר בטחון הוא אחד מהם. וכאן, את כותבת שאתם חודשיים ביחד, אבל שאם לא תצרי איתו קשר, לא תדברו חודש. אני לא יודע אם זו ביישנות, אני לא יודע אם הוא עסוק עם חברים בנים, או לחוץ בעניינים אחרים. תצטרכי לסמוך על האינטואיציה שלך ולדבר איתו, ולטעת בו ביטחון כפי שאת חושבת שנכון. את צריכה לסמוך על זה שאת יודעת הכי טוב מה נכון לך ומה נכון לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083